400 ágyas Klinika és a Szívcentrum, Pécs


A 400 ágyas, mellette a szívcentrummal.
hozzaszolas Ha szerinted valami nem jó, vagy hiányos ezen az adatlapon, akkor itt módosíthatod. Ha véleményed van a helyről, szólj hozzá!


Ismeretlen | 2 éve

Köszönet a Pécsi Szívgyógyászati Klinikának Dr. Lénárd László Adjunktus Úrnak! orvosoknak, nővéreknek, ápolóknak,és dolgozóinak, akik megmentették 2016.02.13-án szombaton az életemet!!!

Schott Péter /Sellye/

Ismeretlen | 3 éve

Köszönet a Négyszázágyas Klinika érsebészeti osztályán dolgozójának, nővéreknek, ápolóknak, altatóorvosoknak. Külön Köszönet Dr. Kasza Gábor Adjunktus Úrnak !!

2016, Horváth Miklósné (Mohács)

Ismeretlen | 4 éve

Tiszteletem a szívcentrum dolgozóinak-Hálás köszönet hogy drága és kedves feleségem meg mentették,állapotán sokat segitettek.Köszönet magas szintű tudás és hivatás amit csak hálával lehet kifejezni.Kitartást sok sikert kivánok. Volt --E.Ü.-dolgozó-AITI-s --Gyarmati József---2014-szept -24

Ismeretlen | 4 éve

UGYANAZ VAGYOK CSAK ELFELELYTETTEN LEIRNI A SZIV CENTRUMROL IRTAM.

Ismeretlen | 4 éve

MONDHATNAM CSODALATOS HELY. MIVEL OTT MUTOTTEK ES MINDENT MEG TETTEK ERTEM, IGY IS CSODA VOLT HOGY MEGMARADTAM. A KOSZONOM NEM ELEG HALAVAL GONDOLOK A KORHAZ MINDEN DOLGOZOLYARA. 12 EVE.

Ismeretlen | 6 éve

Mi a címe, elérhetősége? Gyerekek! Az nem fontos?

Ismeretlen | 7 éve

Szerintem , az intézményben , amit emberileg és szakmailag megtehető azt megteszik az ott dolgozók . Szerintem Figyelmesek ,annak ellenére h sok a beteg és időnként sok a várakozási idő .

Ismeretlen | 7 éve

nekem nagyon pozitív tapasztalatom van a pécsi szívcentrumról.A beteghordótól kezdve a nővéreken át a műtősökig az orvosig mindenki nagyon kedves pedig nem keveset dolgoznak mégis van türelmük a hozzánk hasonló rémült szülőket nyugtatni.Amit szeretnék megköszönni!

Drake | 10 éve

Az hogy lehetséges hogy egy olyan tanult ember mint az önök intézményében dolgozo Szabados Zoltán tanár ur elcseszik egy olyan "rutin mütétet" mint egy BYPASS???
Anyunak elcseszte 2003-ban.

Ismeretlen | 11 éve

Pécsen a 400 ágyas klinika új ct-vizsgáló gépet kapott amivel belgyógyászati vizsgálatokat lehet elvégezni(gyomortükrözés,bélvizsgálat elkerülése)Hogy lehet erről bővebbet megtudni,ill. bejutni az intézménybe?Andi

Ismeretlen | 11 éve

szeretnék érdeklődni hogy egy takaritoi állás nincs - számomra??? monika0419@freemail.hu.

Pécs (46.0754 18.2051 )
icon
Értékelés .....
(még senki nem értékelte a helyet)

Címkék
korház

Ki ismeri a helyet

TcatBezár
x
x
Belépés
Belép mégsem
Új felhasználó
Regisztrálok »
menu
Új pontot ide Hol vagyok? Itt kezdj
Nagyít (+) Kicsinyít (-)
Térkép Műhold Hibrid
Teljes képernyő
Bezár

Az éppen látható térkép direkt linkje:

Küldd el barátaidnak mailben, ird be fórumokba!

Beillesztési kódja:

Épitsd be a térképet blogodba, weboldaladba!

Cimkére szűrt térkép:

Példa

Egy tag saját térképe:

Példa


Térkép Műhold Hibrid Felszín
     
Bezár
a.) Nyomj a térképre az egér jobb gombjával, ahová szeretnéd a pontot elhelyezni. Válaszd ki a menüből az "új pont ide" menüpontot.

b.) Vagy írd be a címet ide:
Tipp: Geokordinátát is megadhatsz Pl.:47.52,21.62