Aveszta Gyros Ételbár, Debrecen


Aveszta Gyros Ételbár
4032 Debrecen,
Nagy Lajos király tér 4/b
Telefon: 52/451-218
hozzaszolas Ha szerinted valami nem jó, vagy hiányos ezen az adatlapon, akkor itt módosíthatod. Ha véleményed van a helyről, szólj hozzá!


Ismeretlen | 5 éve

Sajnos azt kell mondanom, hogy nagy csalódás volt... :(
Amikor megnyitott, a legjobb volt szerintem az egész országban. Rendszeresen visszajáró vendégük voltam. Idő közben elkerültem Debrecenből... Pár éve gondoltam viszek Budapestre egy kis kóstolót, így hát nyitás után nem sokkal ott voltunk. amikor készült a gyros tál, figyeltem ,hogy milyen nagy adag sült krumpli van már ott a pulton. Sajnos csak Pesten szembesültem vele, hogy ez az előző napról megmaradt krumpli volt. Száraz íztelen krumplit kaptunk, a húsra megmondom őszintén nem emlékszem.
Pár évig a közelébe se mentem, de két napja bepróbálkoztunk a párommal. Bár ne tettük volna. Ez már nem az az étterem ami anno volt. A hús mint valami száraz íztelen delikáttal fűszerezett fűrészpor. Ilyen rosszat még életembe nem ettem... :(Mindezt 1300Ft-ért... Számlát elfelejtettek adni. Nagy csalódás volt... Nem is értem...

Ismeretlen | 5 éve

Szerintem nagyon finom a kaja itt, ma nem volt sajt , de annyi húst raktak bele mint máshol 3gyrosba.

Ismeretlen | 5 éve

Olyan pocsékat még soha nem ettem, mint itt. Gyrostálat vettem, de valami förtelem volt. A hús olyan volt, mint a felszeletelt tevepata, rágós, íztelen, száraz undorító kinézetű stb. A "saláta" 95%-ban káposztából állt, ami a saját levében úszott ( eláztatta a krumplit) ! Volt még cafat paradicsom és egy minimális hagyma. Na a krumpli is megér egy misét. Szerintem a zacskó végét kaptam, mert minden krumpli max 3cm volt és olyan volt, mintha selejt lett volna ( selejt termék gyártás során). Szósz... Valami híg f*s. Ja és kettőt vettem, amiért 3200Ft-ot fizettem. Iszonyat érvágás volt, mintha az ablakon dobtam volna ki a pénzt. Én ide többet nem jövök, de másnak sem ajánlom.

Ismeretlen | 6 éve

Dehogy is! Itt van a legjobb gyros a városban. Még sosem csalódtam, pedig már évek óta ide járok. Máshol nincs is ekkora adag amúgy meg.

Ismeretlen | 7 éve

Kerek 1 éve kaptam itt egy gyomormérgezést (2010 áprilisa) éjszaka örültem, ha egyhuzamban bírtam fél órát aludni, utána vissza a wc-re, kibírhatatlan bélgörcsök + hasmenés. Ez ment 3 napig. Mindenki kerülje el ezeket a cigányokat!

Ismeretlen | 7 éve

mindenütt van ilyen... minél ótvarabb a hely annál kevésbé figyelnek oda. megdögleszt is tudjuk miből van mégis megyünk mert finom :D

Ismeretlen | 7 éve

ahhoz szolok aki azt irta hogy jo kajakat lehet enni, mert nem tudod mi kerül bele. en ott dolgoztam. pl. a kollegam beledaralta a mükörmet a kaposztaba a fonnyadt paradicsomot eszed, a marha hus nem is az mert pulyka, a sült krumpli lehet harom napig szarad csak meg van melegitve sorolhatnek meg rosszabbat is de akkor biztos nem mennel oda többet

r3lav | 10 éve

Nagyon jó kajákat lehet itt enni.

Debrecen (47.5461 21.6219 )
icon
Értékelés **...
(eddig 1 tag értékelte a helyet)

Címkék
étel, étterem, gyros, gyorsétterem

Ki ismeri a helyet

Yooha r3lav laposmacskaBezár
x
x
Belépés
Belép mégsem
Új felhasználó
Regisztrálok »
menu
Új pontot ide Hol vagyok? Itt kezdj
Nagyít (+) Kicsinyít (-)
Térkép Műhold Hibrid
Teljes képernyő
Bezár

Az éppen látható térkép direkt linkje:

Küldd el barátaidnak mailben, ird be fórumokba!

Beillesztési kódja:

Épitsd be a térképet blogodba, weboldaladba!

Cimkére szűrt térkép:

Példa

Egy tag saját térképe:

Példa


Térkép Műhold Hibrid Felszín
     
Bezár
a.) Nyomj a térképre az egér jobb gombjával, ahová szeretnéd a pontot elhelyezni. Válaszd ki a menüből az "új pont ide" menüpontot.

b.) Vagy írd be a címet ide:
Tipp: Geokordinátát is megadhatsz Pl.:47.52,21.62