Bugac étterem, pizzéria és casino, Budapest XIX., Kispest


étterem
hozzaszolas Ha szerinted valami nem jó, vagy hiányos ezen az adatlapon, akkor itt módosíthatod. Ha véleményed van a helyről, szólj hozzá!


Ismeretlen | 7 éve

Kedves tulajdonos. egy elégedetlen megrendelő vagyok. Szeretném önökkel tudatni,hogy a pizzafutárjuk, arcokat vágott, és megjegyzést tett hogy messze lakom az önök éttermétől, és hogy milyen drága a benzin,.rendszeres rendelő voltom, mert finom ételeket csinálnak. De ezek után soha töbett nemfogok rendelni. Tisztelettel: Z.ANDRÁS

Ismeretlen | 7 éve

minap rendeltem egy ételt. elég lassan jött meg, de a fogatlan futár közölte velem hogy messze lakom, és fizesek neki 400 ft pluszba, pedig szálitási területen belül vagyok.és közölte hogy többet ne rendeljünk.nem is fogok.

Ismeretlen | 8 éve

a pizza nagyon finom volt, talán még nem is ettem ma ilyen finomat.de a kaja nem volt az igazi, a futár meg bunkó volt követelte a borravalót.

Ismeretlen | 9 éve

Sziasztok,

Eddig innen rendeltünk, de sajnos nagy mély zuhanást tapasztaltunk.
A pizzájuk ehetetlen. Eddig nem volt vele semmi baj, de most száraz, íztelen. Jeleztük nekik és az volt a reakció, hogy a pizzaszakács más lett....meg is látszik a minőségen. Azóta nem rendeltünk és nem is fogunk. Miért kell mindennek leromlania????!!

Ismeretlen | 9 éve

Sziasztok!
Szerettem volna kipróbálni, de elérhetőséget sehol sem találtam a neten!Mindenhol csak a címük van!Asztalfoglalás vagy esetleg kiszállítás??

Ismeretlen | 9 éve

szerintem isteni kajáik vannak:) én mindig ott eszek ha időm engedi, és teljesen meg vagyok elégedve.
a kiszolgálással is és a kajával is:)

Ismeretlen | 9 éve

Aki azt írta hogy kidobták őket,annak gratula! Ismerem a helyet jobban mint bárki:) Ha kidobták a társaságot annak oka volt!
Az egyik legjobb hely Kispesten és kitűnő minden!!!!

Ismeretlen | 10 éve

Szegény pincérnőt azért sajnálom,mert nem igen tud számolni!Arról volt szó,hogy körönként fizetünk.1 kör hét ezer ft volt és ezt sajnos 14-el nem tudta beszorozni!Bár igaz kajálni akkor sem kajáltunk volna,a pia ezek szerint meg nem fogyasztás!!!

Ismeretlen | 10 éve

a,Karaoke-val,az a baj,hogy nagyon pici a képernyő és valami aláírat van alatta amitől nemigen olvasható az éneklendő szöveg.
volt egy szülinapos társaság is akkor mikor mi bepréselődtünk oda.nem kellet volna akkor mást beengedniük.egy este alatt nemigen lehet egy heti forgalmat behozni.és a vendéglátás nem erről szól szerintem.a csapolt sör nem volt drága.mondjuk,nemigen tudtunk volna semmit sem csinálni ott.a szülisek énekeltették az összesen 4 éves gyerekeiket.szóval nem vesztettünk semmit sem.mert ami utána jött minden pénzt megért.

Ismeretlen | 10 éve


Hát ez jó! Épp\' ide készültünk, ebben a pillanatban.Meg akartam nézni meddig van nyitva és mit fogok enni.
Ezt bukták. Nem hogy nem megyek oda többet, de még nem is fogok rendelni ahogy eddig tettem.

Jó, hogy szóltatok!

Ismeretlen | 10 éve

Csatlakozom az előttem szólóhoz, ha nem zabálni térsz be, ki vagy rúgva!!! 14 embert aláztak porig szombat este, grat nekik!! Aki kicsit is mazohista, nyugodtan menjen oda. De normális lelkületű emberkéknek NAGYON NEM AJÁNLOM! A görög saláta meg kaka volt és vizezik a vilmoskörtét.

Ismeretlen | 10 éve

Az étteremben ha nem eszel akkor ott nincs helyed!!!!!!
14 emberrel közölték szombat este hogy lehet távozni mert csak italozni szerettek volna.
Ennyit ABUGAC ÉTTEREMRŐL

Budapest XIX., Kispest (47.4531 19.1558 )
icon
Értékelés *****
(eddig 1 tag értékelte a helyet)

Címkék
csárda, étterem, pizza, pizzéria

Ki ismeri a helyet

lancikaBezár
x
x
Belépés
Belép mégsem
Új felhasználó
Regisztrálok »
menu
Új pontot ide Hol vagyok? Itt kezdj
Nagyít (+) Kicsinyít (-)
Térkép Műhold Hibrid
Teljes képernyő
Bezár

Az éppen látható térkép direkt linkje:

Küldd el barátaidnak mailben, ird be fórumokba!

Beillesztési kódja:

Épitsd be a térképet blogodba, weboldaladba!

Cimkére szűrt térkép:

Példa

Egy tag saját térképe:

Példa


Térkép Műhold Hibrid Felszín
     
Bezár
a.) Nyomj a térképre az egér jobb gombjával, ahová szeretnéd a pontot elhelyezni. Válaszd ki a menüből az "új pont ide" menüpontot.

b.) Vagy írd be a címet ide:
Tipp: Geokordinátát is megadhatsz Pl.:47.52,21.62