Fapados fogadó, Debrecen


Debrecen, Monostorpályi út 36.
Telefon: 06 52/950-975
Mobil: 06 20/314-2562
Nyitvatartás: Hétköznap: 10:00 - 20:00, Hétvégén: rendezvény

www.fapadosfogado.hu/
hozzaszolas Ha szerinted valami nem jó, vagy hiányos ezen az adatlapon, akkor itt módosíthatod. Ha véleményed van a helyről, szólj hozzá!


Ismeretlen | 4 éve

Egyből a közepébe is csapnék:
A leginkább felháborító az egészbe az volt, hogy a személyzet nem volt hajlandó 7 órakor meleg reggelit felszolgálni, helyette olyan szendviccsel szúrta ki a szemünket, aminél egyikben a kolbász, másikban a sajt volt ehetetlen. Nem csak én, de a gyomrom se bírta...bár számíthattam volna rá, miután a vacsorában a hús félig volt megsülve..
De mi jogon is engedi meg magának egy vendéglátó egység, hogy a FIZETŐ VENDÉG részére ilyen igénytelen ételt szolgáljon fel? Sőt azt, hogy a SZINTÉN A SZOLGÁLTATÁSOKÉRT FIZETŐ VENDÉG RÉSZÉRE azt mondja, hogy hát ők nem fogják kinyitni olyan korán a konyhát...7 órakor...mikor normális helyeken (legalábbis ott, ahol elkérnek ennyit a szállásért) 6-7től 9-10-ig van reggeli.
Versenyre mentünk, szerintem örültem volna, ha nem olyat kell reggelizni, amit még a verseny megkezdése előtt viszont látok..

A pincér -, vagy nem tudom minek hívjam, mert eléggé mindenes volt- nem tudott egy értelmes szót kiejteni anélkül, hogy gyakorlatilag tahó parasztnak nézett volna minket. Ilyenkor sajnálom a sok tehetséges fiatalt, hogy ezek veszik el tőlük a munkát, amit más szívesen elvégezve, és nem tartaná megerőltetőnek, hogy ki kell nyitni a száját ahhoz, hogy beszéljen.

Este a teljes személyzet halott, a részeg törzsvendég bácsit, és a vak nénit kivéve, akik valami okból kifolyólag le se sza... nem érdekli, ha bárki keresi őket...ott dögölhetnek meg a kapu előtt, ők ki nem fognak jönni, csengő meg nincs, hát mi jogon zaklatnám őket?

Ha már itt tartok: a szagelszívó tökéletesen működött a mosdóban, csak épp nem kapcsolt be, de éreztem, hogy már nem sok kellett volna hozzá..

Ja és a panzió részen a lépcső aljára egy "Vigyázz, az egyik lépcsőfok magasabb a többihez képest, de nem áruljuk el melyik, mert mi ilyen vicces fiúk vagyunk!" felirat igazán elfért volna...

Az ágy (LEGALÁBB AZ) kényelmes volt...

Debrecen (47.5134 21.6374 )
icon
Értékelés .....
(még senki nem értékelte a helyet)

Címkék
étterem, vendéglátás, pihenés, terasz, rendezvények, szállás

Ki ismeri a helyet

YoohaBezár
x
x
Belépés
Belép mégsem
Új felhasználó
Regisztrálok »
menu
Új pontot ide Hol vagyok? Itt kezdj
Nagyít (+) Kicsinyít (-)
Térkép Műhold Hibrid
Teljes képernyő
Bezár

Az éppen látható térkép direkt linkje:

Küldd el barátaidnak mailben, ird be fórumokba!

Beillesztési kódja:

Épitsd be a térképet blogodba, weboldaladba!

Cimkére szűrt térkép:

Példa

Egy tag saját térképe:

Példa


Térkép Műhold Hibrid Felszín
     
Bezár
a.) Nyomj a térképre az egér jobb gombjával, ahová szeretnéd a pontot elhelyezni. Válaszd ki a menüből az "új pont ide" menüpontot.

b.) Vagy írd be a címet ide:
Tipp: Geokordinátát is megadhatsz Pl.:47.52,21.62