Ferihegyi vasúti megálló, Budapest XVIII


v.megálló
hozzaszolas Ha szerinted valami nem jó, vagy hiányos ezen az adatlapon, akkor itt módosíthatod. Ha véleményed van a helyről, szólj hozzá!


doGmAI | 10 éve

A vasúti megállóhely tökéletesen került rögzítésre a térképen, valóban ott található, a Nyugati felé tartó peron. Ami viszont megzavarhat mindenféle útvonal tervező programot, mivel ebből az irányból csak a 200(E) jelű autóbusszal tudod megközelíteni ezt a helyet. Szerencsésebbnek tartanám, ha a Vecsés felé haladó vonatok peronja kerülne inkább be erre a helyre, mivel ilyenkor az útvonaltervező, akár a BKV járatokra nézve, akár a személygépkocsival történő közlekedésre (és esetlegesen parkolásra) jobb útvonalat adhatna. Értem ez alatt, hogy az autós útvonaltervező, ha a sínek túloldalára akar menni, akkor átmegy a síneken vagy Szemere telepnél, vagy a "Steimetz szobor"-nál. Az eddigi POI adatbázisok éppen ezért a kifelé tartó peront tartalmazzák, javaslom, hogy esetleg fontold meg a POI-t, és szükség esetén "biccentsd" át a vasúti sínek túloldalára.

Üdv: doGmAI

Budapest XVIII (47.4379 19.2232 )
icon
Értékelés .....
(még senki nem értékelte a helyet)

Címkék
vasútállomás

Ki ismeri a helyet

bébéBezár
x
x
Belépés
Belép mégsem
Új felhasználó
Regisztrálok »
menu
Új pontot ide Hol vagyok? Itt kezdj
Nagyít (+) Kicsinyít (-)
Térkép Műhold Hibrid
Teljes képernyő
Bezár

Az éppen látható térkép direkt linkje:

Küldd el barátaidnak mailben, ird be fórumokba!

Beillesztési kódja:

Épitsd be a térképet blogodba, weboldaladba!

Cimkére szűrt térkép:

Példa

Egy tag saját térképe:

Példa


Térkép Műhold Hibrid Felszín
     
Bezár
a.) Nyomj a térképre az egér jobb gombjával, ahová szeretnéd a pontot elhelyezni. Válaszd ki a menüből az "új pont ide" menüpontot.

b.) Vagy írd be a címet ide:
Tipp: Geokordinátát is megadhatsz Pl.:47.52,21.62