Gina Cukrászda (Lehel Csarnok), Budapest VI


Kisebb cukrászdák, büfék, rendezvényszervezö cégek és más egyéb kis üzletek számára szállítjuk termékeinket város szerte. Továbbá esküvökre is készítünk tortákat, aprósüteményeket, amit igény szerint a helyszínre kiszállítunk. Kiszállítási feltételünk a 10. 000 Ft feletti megrendelés, mely Budapesten belül ingyenes. Tortáink: Csoki torta, Fekete-erdö torta, Csoki torta, Mogyoró torta, Dobos torta, Trüffel torta, Epres zsúrtorta, Eszterházy torta, Gyümölcs torta, Marcipános trüffe. Aprósütemények: Édes Teasütemények, Pogácsák, Sajtfánk, Sajtos masni, Szilvás papucs, Csokis croassant, Kiflik(szilvás,diós,mákos). Sütemények: Mignonok, Gesztenyetorta, Feketeerdö, Gyümölcskosár, Epres charlotte, Marcipános Fanny, Oroszkrém, Barackos túrós, Gellért tekercs, Ischler, Borzaska, Marcipán burgonya, Mogyorós desszert, Tojáslikörös csúcs, Flódni, Pozsonyi kifli, Házi krémes, Piték, Gyümölcskenyér, Moszkauer.

www.ginacukraszda.hu
hozzaszolas Ha szerinted valami nem jó, vagy hiányos ezen az adatlapon, akkor itt módosíthatod. Ha véleményed van a helyről, szólj hozzá!


Ismeretlen | 5 éve

Mindig elégedett voltam a Gina termékeivel,de most csalódást okozott a karácsonyi bejglivel.A Lehelen vettem egy diós és egy mákos bejglit.A diós rendben is van,de a mákos keserű.nem kicsit!Mindenki tudja,hogy ezt az avas mák okozza!Nem volt szép dolog pont a karácsonyi ünnepet "megkeseríteni"!Most kellett elsózni a régi,maradék mákot?

Budapest VI (47.5185 19.0614 )
icon
Értékelés .....
(még senki nem értékelte a helyet)

Címkék
cukrászda, sütemény, torta, fagylalt

Ki ismeri a helyet

BudapestiBezár
x
x
Belépés
Belép mégsem
Új felhasználó
Regisztrálok »
menu
Új pontot ide Hol vagyok? Itt kezdj
Nagyít (+) Kicsinyít (-)
Térkép Műhold Hibrid
Teljes képernyő
Bezár

Az éppen látható térkép direkt linkje:

Küldd el barátaidnak mailben, ird be fórumokba!

Beillesztési kódja:

Épitsd be a térképet blogodba, weboldaladba!

Cimkére szűrt térkép:

Példa

Egy tag saját térképe:

Példa


Térkép Műhold Hibrid Felszín
     
Bezár
a.) Nyomj a térképre az egér jobb gombjával, ahová szeretnéd a pontot elhelyezni. Válaszd ki a menüből az "új pont ide" menüpontot.

b.) Vagy írd be a címet ide:
Tipp: Geokordinátát is megadhatsz Pl.:47.52,21.62