Inca Cafe, Debrecen


Kellemes hangulatú, barátságos kávézó, jó árakkal és kitűnő kiszolgálással.

incacafe.hu/
hozzaszolas Ha szerinted valami nem jó, vagy hiányos ezen az adatlapon, akkor itt módosíthatod. Ha véleményed van a helyről, szólj hozzá!


Ismeretlen | 4 éve

Minősíthetetlen, útszéli stílusú, flegma pincérnő - az első és legfontosabb, ami erről a helyről eszembe jut, lentebb kifejtem.
A 2008-as hozzászólásra reagálva: a székek 6 év elteltével sem egységesek, az első, amire leültem, nem gyengén selejtes volt, annyira használt volt, hogy lesüllyedtem a közepén lévő "kiült" lyukban és majdnem a nyakam magasságában volt a normál méretű asztal, pedig nem vagyok törpe. Kicseréltem a szomszédes székre, de annyira zsúfolt a fenti rész, hogy a szomszédes asztal székeivel ütköztem. Magyarul ha ülnek ott, akkor már a szomszéd asztalnál kényelmetlen ülni, ha mindkét helyen ülnek, esélytelen köztük elmenni.
Túl sok asztal túl kicsi helyen, de hát kell a pénz...
Nos, megérkeztünk, 45 perccel a buszunk indulása előtt. (Buszvég gyalog 5 perc, 40 perc alatt kényelmesen iszunk valamit.) Nem voltak sokan, de eleve indokolatlanul sokat vártunk, majd 10 percet, mire megjelent a pincérnő. Másik, ÜRES asztaltól elvettük az itallapot, hogy mindketten egyszerre tudjuk nézni. Elmondtuk, hogy mit kérünk, se egy mosoly, se köszönés, ehelyett rettentő flegma stílusban annyit mondott, hogy "Az itallapot tegyéte már vissza a helyére, hogy más is tudjon rendelni!" Nyilván visszatettük volna, sőt ha sokan vannak, el sem vesszük, de 3-4 asztalnál ültek csak. Na mindegy, csaj el, mi beszélgettünk. Többször az órámra néztem, mert távolsági busz elég ritkán jár, nem akarom egy kávé miatt lekésni. Eltelt 20 perc, még semmi, 25 perc után úgy döntöttünk, felállunk, és megyünk.
Lent mondtuk csendesen, ormálisan (!), hogy ne haragudjanak, de erre nem tudunk tovább várni, emrt elmegy a busz. A csaj oltári bunkó stílusban kezdte, hogy ő erre egyedül van, ne szórakozzunk, akkor áttölti műanyag pohárba a rendelést. Mondom, nem kérjük, a buszra nem viszem fel, és már nagyon kell sietnünk. Itt már nem normális hangerővel, hanem szinte kiabálva a z ajtóból kifelé megkaptuk, hogy utálja az ilyen büdös bunkókat.
Nos, "kedves" pincérnő, a vendégek is utálják az ilyen büdös bunkó, flegma pincérnőket!
35 percet ültünk ott úgy, hogy nem voltak sokan, és mi nem kaptunk semmit! Legalább negyed óra után felszóltál volna, hogy türelmet kérsz, mert sok a dolgod... de nem is voltak olyan sokan!
Volt egy másik asztalnál 2 lány, ők már előttünk ott voltak, mikor eljöttünk, még ők sem kaptak semmit, a többi asztalnál meg épp fogyasztottak. Az emeleten abban a 25 percben SENKIT nem szolgáltál ki, mert FEL SEM JÖTTÉL annyi időn át! Lent meg 2-3 asztalnál ülhettek csak, nem volt tömeg.
A vendéget nem kell, hogy érdekelje, hogy te egyedül vagy, főleg ilyen megnyilvánulások után! Oldjátok meg, vegyetek fel embert, vagy csak egy kisegítő diákot, ha tudjátok, hogy 25-35 perc alatt sem tudjátok kiszolgálni a vendéget!
Ennyi idő alatt egy étteremben is kihozzák a friss, ott készített ételt!
Elmondtad legalább 3x, hogy áttöltöd műanyag pohárba, de nem fogok azért 1200-1300 ft-ot fizetni, hogy az utcán vagy a buszon műanyag pohárból igyam meg, amit rendeltem. Kávézóban azért kerülnek ennyibe a dolgok, mert egy kedves, barátságos környezetben, ülve, beszélgetve tud fogyasztani a vendég. Ja, és nem műanyagból. Ha csak fáradt vagyok és kell egy kávé, akkor a buszvégen a büféből 150 ft-ért veszek egyet, de én szeretem a kávézók hangulatát, és ezért inkább többet fizetek.
Nem kell a vendégen leverni, hogy te épp menstruálsz, vagy elhagyott a pasid, vagy utálod az életed! Csak egy mosoly kell, akinek ez sem megy, az ne menjen vendéglátósnak!
Nem vártunk királyi bánásmódot, de ezt a stílus, amit te megengedtél magadnak, eddig csak focipályák lelátóin láttam/hallottam.
Sehol, ismétlen SEHOL nem kell Debrecenben 25-35 percet várni egy kávézóban a rendelésre, az Árkásban pl. egy nagyon kedves, mosolygós pincérfiú még a segítségét is felajánlotta a választáshoz (hideget v meleget szeretnénk-e inni), és kb. 1,5 percen belül megérkezett a rendelésünk, pedig kb. ugyanakkora forgalom volt, és ha hiszed, ha nem, ő volt ott az egyetlen pincér!
Ha az Incánál elfogadhatónak tartják a fél órás várakozást, meg a pincérnő stílusát, akkor további sok sikert kívánok a működéshez. Én be nem teszem a lábam többé.
Ott van a belvárosban legalább 10 kávézó egymás közelében, de a ti döntésetek, ha ilyen üzletpolitikával akarjátok megtartani a vendégeket...

Debrecen (47.5294 21.6244 )
icon
Értékelés ****.
(eddig 2 tag értékelte a helyet)

Címkék
belváros, bor, kávé, kávézó, terasz, sör, üdítőital

Ki ismeri a helyet

PozAkoBezár
x
x
Belépés
Belép mégsem
Új felhasználó
Regisztrálok »
menu
Új pontot ide Hol vagyok? Itt kezdj
Nagyít (+) Kicsinyít (-)
Térkép Műhold Hibrid
Teljes képernyő
Bezár

Az éppen látható térkép direkt linkje:

Küldd el barátaidnak mailben, ird be fórumokba!

Beillesztési kódja:

Épitsd be a térképet blogodba, weboldaladba!

Cimkére szűrt térkép:

Példa

Egy tag saját térképe:

Példa


Térkép Műhold Hibrid Felszín
     
Bezár
a.) Nyomj a térképre az egér jobb gombjával, ahová szeretnéd a pontot elhelyezni. Válaszd ki a menüből az "új pont ide" menüpontot.

b.) Vagy írd be a címet ide:
Tipp: Geokordinátát is megadhatsz Pl.:47.52,21.62