Jelöléstechnika, Budapest XI


"A MasterPrint Kft. csapata azt a célt tűzte ki zászlajára, hogy olyan termékekkel és szolgáltatásokkal álljon partnerei rendelkezésére, melyek nemcsak a minőség tekintetében kinálnak optimális megoldást, de a hozzáadott érték terén is túlmutatnak a hétköznapi értékesítés fogalmán."

A MasterPrint Kft. által ajánlott berendezések a jelöléstechnika, csomagolástechnika, és logisztika széles skáláját ölelik át: Tintasugaras feliratozó, címkenyomtató, lézer feliratozó, gravírozó, adatgyűjtő, stb.

A szolgáltatások még tartalmazzák: Jelöléstechnikai -szaktanácsadás, -berendezések szakszervíze, -berendezések kellékanyag és alkatrészellátása, testreszabott szoftverek tervezése, telepítése

"Amennyiben szívesen dolgozna egy kipróbált, évtizedes gyakorlatot szerzett csapattal, avagy szeretne komplex és beruházás-optimalizált megoldást találni problémáira, forduljon hozzánk bizalommal!"

www.masterprint.eu/
hozzaszolas Ha szerinted valami nem jó, vagy hiányos ezen az adatlapon, akkor itt módosíthatod. Ha véleményed van a helyről, szólj hozzá!

Bezár
x
x
Belépés
Belép mégsem
Új felhasználó
Regisztrálok »
menu
Új pontot ide Hol vagyok? Itt kezdj
Nagyít (+) Kicsinyít (-)
Térkép Műhold Hibrid
Teljes képernyő
Bezár

Az éppen látható térkép direkt linkje:

Küldd el barátaidnak mailben, ird be fórumokba!

Beillesztési kódja:

Épitsd be a térképet blogodba, weboldaladba!

Cimkére szűrt térkép:

Példa

Egy tag saját térképe:

Példa


Térkép Műhold Hibrid Felszín
     
Bezár
a.) Nyomj a térképre az egér jobb gombjával, ahová szeretnéd a pontot elhelyezni. Válaszd ki a menüből az "új pont ide" menüpontot.

b.) Vagy írd be a címet ide:
Tipp: Geokordinátát is megadhatsz Pl.:47.52,21.62