Királyhágó lakópark, Budapest XVIII


A Királyhágó lakópark építése miatt, olykor 5 perces várakozásra is kényszerülhetünk, a biciklisek pedig a számukra kijelölt utat, napközben nehezen tudják használni.
hozzaszolas Ha szerinted valami nem jó, vagy hiányos ezen az adatlapon, akkor itt módosíthatod. Ha véleményed van a helyről, szólj hozzá!


Ismeretlen | 7 éve

Úgy szól a hirdetés, hogy "a gyerekek a Királyhágó lakóparkot választanák" Ebben csak az a szép, hogy az itt élők nem választanák a gyerekes családokat. Zavarja őket, ha a gyerek a kertben játszik, ha kismotorozik, ha labdázik, vagy ha a többi gyermekkel fogócskázik.Zavarja ha valaki épp felette dohányzik, vagy ha köhög a saját erkélyén, zenét hangosabban hallgatja, vagy netán házibulit rendez.Zajos a kismotor, koptatja a hidat, a labda és a gyerekek tönkreteszik a kertet hivatkozva erre. Lakók úgy vélik, hogy gyerekek jobb helyen vannak kinn az utcán, mint a zárt kertben amiért valaha ezt a lakóparkot választották. Bár az senkit nem zavar, ha a kutyusok a kertben végzik el a dolgukat, vagy ha házi szemetet épp a kertben lévő kukában dobják ki. Itt még a kutyusoknak is nagyobb a becsületük, mint a gyerekeseknek (bár ők se ugassanak hangosan, vagy túl sokat, mert akkor a lépcsőházban kiplakátolják hogy nem neveled meg a kutyusod, és rossz gazda vagy).Sajnálom, hogy ezt a lakóparkot választottam, mert itt mindenki a másikkal van elfoglalva, és nem a saját dolgával.

Budapest XVIII (47.421 19.21 )
icon
Értékelés .....
(még senki nem értékelte a helyet)

Címkék
építkezés

Ki ismeri a helyet

DanieeeBezár
x
x
Belépés
Belép mégsem
Új felhasználó
Regisztrálok »
menu
Új pontot ide Hol vagyok? Itt kezdj
Nagyít (+) Kicsinyít (-)
Térkép Műhold Hibrid
Teljes képernyő
Bezár

Az éppen látható térkép direkt linkje:

Küldd el barátaidnak mailben, ird be fórumokba!

Beillesztési kódja:

Épitsd be a térképet blogodba, weboldaladba!

Cimkére szűrt térkép:

Példa

Egy tag saját térképe:

Példa


Térkép Műhold Hibrid Felszín
     
Bezár
a.) Nyomj a térképre az egér jobb gombjával, ahová szeretnéd a pontot elhelyezni. Válaszd ki a menüből az "új pont ide" menüpontot.

b.) Vagy írd be a címet ide:
Tipp: Geokordinátát is megadhatsz Pl.:47.52,21.62