Korona Cukrászda - Budavár, Budapest I


A régi, híres budapesti kávéházi hangulatot és miliöt idézi fel. A Szamos család jó gazdához méltóan ápolja és valósítja meg ezt a hagyományt. A 300 m2 alapterületü Korona Kávéház alkalmas helyszín állófogadások, esküvök, koktélpartik és egyéb társasrendezvények lebonyolítására. A Várban egyedülálló módon - SNACK-részt is nyitott, ahol különféle grill- és egyéb szendvicsekkel, óriáspalacsintával és salátabárral áll az ide látogatók rendelkezésére.

www.ruszwurm.hu
hozzaszolas Ha szerinted valami nem jó, vagy hiányos ezen az adatlapon, akkor itt módosíthatod. Ha véleményed van a helyről, szólj hozzá!


Ismeretlen | 5 éve

Nekem mindig nagyon jó vélemenyem volt a cukrászdáról a régi időkből ezért elvittem egy angol barátnőmet, hogy Ő is megismerhesse. Sajnos nagyon kellemetlen élményben volt részem Április 21 én kb 14.00 körül amikor induló félben voltunk egy nagyon kellemes kiszolgálás után elmentünk a WC re ahol egy hölgy figyelmeztetett, ˝itt ám fizetni kell˝ erre én azt válaszoltam mióta kérnek a vendegektől pénzt ha akarják használni a mosdót. A WCs néni természetesen kételkedett abban, hogy magyar állampolgár létemre mit keresek mint vendég a cukrászdában és kérte muttassam meg a számlát, természetesen nem mutattam meg neki mert már akkor nagyon fel voltam háborodva az eseten. Megértem, hogy mindenki nehéz napokat él meg ebben az országban jelenleg és szükség van arra a pár forintra amit a vendégek letesznek de ezt azért nem kéne csinálni, hogy egy ilyen nevezetes helyen megalázni a magyar vendégeket. Egy olyan cukrászda mint a Szamos talán megengedheti maganak, hogy a magyarokat is emberszámba vegye . Tisztelettel, Simonne Mészáros Mária

Budapest I (47.4989 19.0363 )
icon
Értékelés .....
(még senki nem értékelte a helyet)

Címkék
cukrászda, sütemény, torta, fagylalt

Ki ismeri a helyet

BudapestiBezár
x
x
Belépés
Belép mégsem
Új felhasználó
Regisztrálok »
menu
Új pontot ide Hol vagyok? Itt kezdj
Nagyít (+) Kicsinyít (-)
Térkép Műhold Hibrid
Teljes képernyő
Bezár

Az éppen látható térkép direkt linkje:

Küldd el barátaidnak mailben, ird be fórumokba!

Beillesztési kódja:

Épitsd be a térképet blogodba, weboldaladba!

Cimkére szűrt térkép:

Példa

Egy tag saját térképe:

Példa


Térkép Műhold Hibrid Felszín
     
Bezár
a.) Nyomj a térképre az egér jobb gombjával, ahová szeretnéd a pontot elhelyezni. Válaszd ki a menüből az "új pont ide" menüpontot.

b.) Vagy írd be a címet ide:
Tipp: Geokordinátát is megadhatsz Pl.:47.52,21.62