Nádorvárosi köztemető, Győr


temető
hozzaszolas Ha szerinted valami nem jó, vagy hiányos ezen az adatlapon, akkor itt módosíthatod. Ha véleményed van a helyről, szólj hozzá!


Ismeretlen | 6 éve

Nem akarok hinni a szememnek: felszámolják a Nádorvárosi Köztemetőt ? Eszerint az ott lévő, második világháborús katonai síremlékeket is szétdúlják - törvény ide, vagy oda ? Nekünk ott nyugszik a rokonunk - a második világháborús katona temetőben - Nemes Ferenc néven - Aki tud valamit, kérem értesítsen. Ez a város mostani FIDESZ vezetésnek tulajdonítható ????
Kérem, aki tud valamit erről, írja meg a fejleményeket erre az Internet címre: nemes.griff@gmail.com

Még idejében szeretnénk valamit tenni, mielőtt a győri sírgyalázók hozzá kezdenek a romboláshoz !!!!!Győr városnak örökké hálásak maradunk, amiért drága rokonunknak sírhelyet adtak és azt mind a mai napig áldozatosan ápolják. Győrhöz méltó volt minden eddigi, emberséges eljárás, de ha igaz ez a mostani hír... ???
Tisztelettel: Griff Sándor
Van még egy Internet címem: nemes.griff@comunique.hu
Köszönöm a segítséget.

Ismeretlen | 8 éve

Ezt a temetőt a városvezetés -ismeretlen okokból- felszámolja, noha a győri polgárok ragaszkodnak hozzá, mivel győri családok 3-4 generációja nyugszik itt és családtagjaik is ide szeretnének temetkezni.Tisztességtelen sírrombolás folyik itt, a nem megváltott sírokat nem használják fel újra, hanem lebetonozzák, és padokat, szeméttárolót helyeznek el rajtuk, kegyeletsértő módon. Mindezt pedig a "kegyeleti park" álságos program névbe burkolják.Figyelmen kívül hagyják a vonatkozó kegyeleti törvény előírásait, így aztán pár évtized múlva itt is az fog megtörténni, ami Győr első temetőjének, az "öregtemetőnek" a helyén történő építkezéseknél: koponyákat, lábszárcsontokat forgattak ki, a munkások pedig koponyákkal futballoztak.Nálunk így tisztelik az ősöket!!!

Ismeretlen | 11 éve

KULCSÁR ANITA SIRHELYE

Győr (47.663 17.6427 )
icon
Értékelés .....
(még senki nem értékelte a helyet)

Címkék
temető

Ki ismeri a helyet

mazsiBezár
x
x
Belépés
Belép mégsem
Új felhasználó
Regisztrálok »
menu
Új pontot ide Hol vagyok? Itt kezdj
Nagyít (+) Kicsinyít (-)
Térkép Műhold Hibrid
Teljes képernyő
Bezár

Az éppen látható térkép direkt linkje:

Küldd el barátaidnak mailben, ird be fórumokba!

Beillesztési kódja:

Épitsd be a térképet blogodba, weboldaladba!

Cimkére szűrt térkép:

Példa

Egy tag saját térképe:

Példa


Térkép Műhold Hibrid Felszín
     
Bezár
a.) Nyomj a térképre az egér jobb gombjával, ahová szeretnéd a pontot elhelyezni. Válaszd ki a menüből az "új pont ide" menüpontot.

b.) Vagy írd be a címet ide:
Tipp: Geokordinátát is megadhatsz Pl.:47.52,21.62