Örömlányok, Budapest XX


Reneget örömlány déltől, hajnalig.
hozzaszolas Ha szerinted valami nem jó, vagy hiányos ezen az adatlapon, akkor itt módosíthatod. Ha véleményed van a helyről, szólj hozzá!


Ismeretlen | 8 éve

nekünk is volt villamos sztori. Haverral mentünk ki "csajozni" :) haver cumiztatta a csajt, én meg álltam a kocsi mellett mert utána én voltam soron :) Javában dolgozott a csaj, mikor a villamos állt be, és egy idős h.pár kiszólt a pasi, nem szégyenlítek magatokat?? haver: dehogy szégyenlem!!! :) a mami meg: és ezért még képes vagy fizetni fiam???? erre haver: Mami..ha te ingyen szopsz? akkor szállj le! megvárlak!!! erre már a kurva is elnevette magát :)

Ismeretlen | 8 éve

Sziasztok. Én 33 éves férfi vagyok. Tavalyig rendszeres látogatója voltam a környéknek :) a legtöbb csaj ronda mint a bűn, és ápolatlan! Nehéz, de nem lehetetlen kifogni jó csaj. A legszebb emlékem mikor 3 ért a csaj cumizott, majd kérdeztem, mennyiért dughatnám seggbe, +1 gumival +3 gumi nélkül. a +1 választottam. betoltam a csajnak, és hátra szólt, kúrj szét nyugodtan, nincs sok időd! :) Hát én úgy meg dolgoztam a csajt, hogy az nyüszített. A végén azt mondta, megy haza, mert így már nagyon rég nem kúrta meg senki :)

notesz | 10 éve

Sztori: jöttem úgy egy éve a Gubacsi úton a villamossal. Egy csávót éppen lepippantott az egyik kurva az autójában. Azt gondolhatta a srác, hogy ez egy eldugott hely. Erre befutott egy villamos és megállt. Utasok meg mind odanéztek. Na olyan vörös fejet még nem láttam. :))))

notesz | 10 éve

Van most kinnt egy gádzsi, aki fehérneműben feszít. :)
És minden nap látom. :) Mondjuk közelről még nem láttam (talán jobb is). Hmmm. Ugyanolyan szett van neki minden napra vagy... Inkább hagyjuk. :)

Budapest XX (47.4447 19.0947 )
icon
Értékelés .....
(még senki nem értékelte a helyet)Ki ismeri a helyet

pompoiBezár
x
x
Belépés
Belép mégsem
Új felhasználó
Regisztrálok »
menu
Új pontot ide Hol vagyok? Itt kezdj
Nagyít (+) Kicsinyít (-)
Térkép Műhold Hibrid
Teljes képernyő
Bezár

Az éppen látható térkép direkt linkje:

Küldd el barátaidnak mailben, ird be fórumokba!

Beillesztési kódja:

Épitsd be a térképet blogodba, weboldaladba!

Cimkére szűrt térkép:

Példa

Egy tag saját térképe:

Példa


Térkép Műhold Hibrid Felszín
     
Bezár
a.) Nyomj a térképre az egér jobb gombjával, ahová szeretnéd a pontot elhelyezni. Válaszd ki a menüből az "új pont ide" menüpontot.

b.) Vagy írd be a címet ide:
Tipp: Geokordinátát is megadhatsz Pl.:47.52,21.62