Penny Market Hős u. 9., Budapest VIII


1085 Budapest Hős u. 9. Penny Market parkolóval

www.penny.hu
hozzaszolas Ha szerinted valami nem jó, vagy hiányos ezen az adatlapon, akkor itt módosíthatod. Ha véleményed van a helyről, szólj hozzá!


Ismeretlen | 7 éve

Ennek az üzletnek szép nagy parkolója van, amihez közel van a Herbaház is. Véletlenül beparkoltam a Herbaházkoz közeli parkolóba, egy járda választotta el a Pennytől. Nagyon meleg volt és találtam egy árnyékos helyet. Ez lett a vesztem!! mert mint azonnal ottermett egy hölgy (előbb azt hittem akar szólni hozzám, de hátatfordított) és azt leste mikor megyek el, figyelt merre megyek. Mivel először nem a Pennybe mentem hanem a másik üzletbe ezért megbüntetett. Nem szabad megállni a penny oldalán lévő parkolóba, annak ellenére hogy rengeteg hely volt még. Senki elől nem foglaltam el a helyet aki a Pennybe ment volna. Csak egy járdaszegély választott el a Herbaház parkolójától, ami tele volt tehát meg sem tudtam volna ott állni kocsival. Az biztos hogy sehol nincs ilyen pénzrablás még a nagy multicégeknél, TESCÓ SPAR LIDL stb sem, mint a Penny Market-nél. Bármennyi időt lehet eltölteni a parkolójukban. Tanultam, az biztos hogy a heti 15.000.-Ft-os vásárlást más üzletben fogom ezek után lebonyolítani. Ez megérte a Pennynek az 500.-Ft-os birság, és a kritikátlan viselkedés, ami miatt engem is kihoztak a béketűrésből. Pusztán az elv az ami engem nagyon zavat, nem egész napos parkolás volt, hanem egy óra 10 perc, és kb 40 percet töltöttem a Pennyben, mert vásároltam is, mivel ez volt a szándékom. Ugyanilyen parkolási díjfizetés van a Kőbányai Élessaroknál is, de ott nincs olyan üzlet ahova még bemennék. Minden jót Penny többet nem találkozunk, sikerült elzavarni egy vásárlót, és mivel az esetemet mindenkinek akinek lehetett elmeséltem lehet hogy többen is elkerülik a Penny üzelteket, hűségemnek vége. Mivel az agyan teljesen elszált fűt -fát kiabáltam a hölgyre aki megbüntetett, mérges voltam hogy miért nem figyelmeztetett, úgy vettem észre direkt azt lesi hogy megbüntethessen. Nem csak én hanem több autóra is rátették a piros zacsit. Az ismeretlen hölgytől elnézést kérek, és üzenem neki hogy legyen kicsit toleránsabb és hívja fel a figyelmet a parkolást figyelmeztető táblára mait a fák takarása miatt alig lehet észrevenni. KRT 498 kocsi tulajdonosa, parkolási idő 2011.05.31.12.00-13.10-óráig. Penny számlán az idő: 13.40
Minden jót: Angyal Eszter

Budapest VIII (47.4961 19.1073 )
icon
Értékelés .....
(még senki nem értékelte a helyet)

Címkék
penny market, bevásárlás, élelmiszer, élelmiszer bolt, élelmiszerbolt

Ki ismeri a helyet

ra zkBezár
x
x
Belépés
Belép mégsem
Új felhasználó
Regisztrálok »
menu
Új pontot ide Hol vagyok? Itt kezdj
Nagyít (+) Kicsinyít (-)
Térkép Műhold Hibrid
Teljes képernyő
Bezár

Az éppen látható térkép direkt linkje:

Küldd el barátaidnak mailben, ird be fórumokba!

Beillesztési kódja:

Épitsd be a térképet blogodba, weboldaladba!

Cimkére szűrt térkép:

Példa

Egy tag saját térképe:

Példa


Térkép Műhold Hibrid Felszín
     
Bezár
a.) Nyomj a térképre az egér jobb gombjával, ahová szeretnéd a pontot elhelyezni. Válaszd ki a menüből az "új pont ide" menüpontot.

b.) Vagy írd be a címet ide:
Tipp: Geokordinátát is megadhatsz Pl.:47.52,21.62