PIAC, Beregszász


VÁSÁRLÁS
hozzaszolas Ha szerinted valami nem jó, vagy hiányos ezen az adatlapon, akkor itt módosíthatod. Ha véleményed van a helyről, szólj hozzá!


Ismeretlen | 2 éve

Sziasztok engem érdekelne hogy hol a piac ha valaki tenne fel képet akkor megköszönném

Ismeretlen | 7 éve

Nekem is kinyilik a bicska a zsebemben amikor ilyen bunkó sorait olvasom.A Beregszászi piacra te jöttél és senki nem kenyszeritett,hogy vedd meg a gagyi cuccokat.Te vagy az igazi magyar? Tanulnál inkább egy kis illemet

Ismeretlen | 7 éve

kedves ismeretlen!
Kinyílt a bicska a zsebemben amikor a soraidat olvastam. Mi MAGYAR vásárlók nem vagyunk olyan hülyék mint amilyennek hisztek bennünket. Tudjuk, hogy az áruitok nem eredetiek. Csupa -csupa gagyit árultok. Egyet azért nem értek. Te magyarul írsz ide(bár a nyelvtannal vannak gondjaid)ami elvileg azt jelenti, hogy vannak magyar gyökereid. Akkor, hogy a fészkes fenébe lehetsz ennyire "gyökér", hogy le minősítesz minket IGAZI magyarokat! Szégyelld magad! Ha tudnám, hogy ki vagy, soha a büdös életben nem vennék tőled semmit!

Ismeretlen | 8 éve

Szerbusz ,nem tudom ki vagy de igazad van ,egyet értek veled mert énis nagyon sokat árultam a Beregszászi piacon és mindenkit ismerek Beregszászi Űzleteket is és tulajdonosait ,aki azt mongya hogy beregszászi piacon eredeti minőségű áru van ,az életében nem látott eredeti dolgot!
Hisz ez nemis nagy baj hisz a Magyarországi vendég vásárlók mindenek örűlnek amin valami jel van ,mivel Magyarországi lakosok az eredetimárkáju dolgokat nem engedhetik meg maguknak,ugyhogy örűljenek annak amit a Beregszászi Kereskedők nyújtani tudnak nekik !Egyszóval halgasanak és örűljenek!
Köszönetel Kovachl

Ismeretlen | 8 éve

na csak egy pici felvilágosítás a tudatlanoknak ,az se mind eredeti amit a boltban veszel nem 1 esetről tudok hogy onnan hozták a cuccot és eredetibe meg a kis hiszákenyeknek jó áron eladták itthon :D :D szval ennyit az eredeti meg hamis dolgokrol

Ismeretlen | 8 éve

hát én évente járok ki vásárolni és negyon olcsó cuccok vannak csak sajna a fele hamisítvány de ettől még kapsz 1000 forintért egy Gucci feliratú pólót szóval állat :)

Ismeretlen | 9 éve

Hát ol én jártam eleget ott ,de szerintem ha mát ide tetetétek fel a netre beregszász piacát akor iletvolna már néhány fenképel is bemutatni azt!!nem?
Szerintem néhány kép joban illene ide mint az hogy kis térképen megmutasátok hogy hol ál a piac meg hogy holált lenin???,

jano552 | 9 éve

Ki járt már a piaoon?köszönöm

Beregszász (48.2069 22.6402 )
icon
Értékelés .....
(még senki nem értékelte a helyet)

Címkék
piac

Ki ismeri a helyet

pistiBezár
x
x
Belépés
Belép mégsem
Új felhasználó
Regisztrálok »
menu
Új pontot ide Hol vagyok? Itt kezdj
Nagyít (+) Kicsinyít (-)
Térkép Műhold Hibrid
Teljes képernyő
Bezár

Az éppen látható térkép direkt linkje:

Küldd el barátaidnak mailben, ird be fórumokba!

Beillesztési kódja:

Épitsd be a térképet blogodba, weboldaladba!

Cimkére szűrt térkép:

Példa

Egy tag saját térképe:

Példa


Térkép Műhold Hibrid Felszín
     
Bezár
a.) Nyomj a térképre az egér jobb gombjával, ahová szeretnéd a pontot elhelyezni. Válaszd ki a menüből az "új pont ide" menüpontot.

b.) Vagy írd be a címet ide:
Tipp: Geokordinátát is megadhatsz Pl.:47.52,21.62