Reneszánsz Panzió, Balatonvilágos


Abszolút (kis)gyerekbarát 3 csillagos panzió.

www.reneszanszpanzio.hu
hozzaszolas Ha szerinted valami nem jó, vagy hiányos ezen az adatlapon, akkor itt módosíthatod. Ha véleményed van a helyről, szólj hozzá!


Ismeretlen | 4 éve

Sziasztok . Mi 3 gyermekünkkel voltunk a szállodába . Nagyon jól éreztük magunkat . Aranyosak voltak a recepciósok , a szakács nénik, a portás , a büfés az animátorork. Mindennel meg voltunk elégedve . Teljesen gyerekbarát szálloda ! A saját strand is nagyon jó. Az ételek nekünk nagyon finomak voltak , a gyerekek sem válogattak annyit , mint itthon . Ízlett nekik is az étel ! A Balatonba nem sokat fürödtünk , mert lehűlt a vize mire mi mentünk , de a medencébe minden nap mehettünk . Szuper volt ! Köszönjük szépen a szálloda minden dolgozójának !

Tcat | 11 éve

Nem az övé, de egy rokonom vezeti, így első kézből állíthatom, hogy tényleg klassz hely :) Az árak nem feltétlenül a legolcsóbbak, de a nyújtott szolgáltatásokat figyelembe véve teljesen korrektek szvsz.

Kisgyerekes családoknak is ideális, mert a felnőtt medence mellett van (fűtött) gyerekmedence, (najó, inkább pancsoló, de akkor is :)) hatalmas kert, mászóka, ha olyan kicsi a baba, akkor tudnak adni fürdetőkádat, babaágyat, vízforralót, stb. Ezeket se kell feltételnül hurcolni, ha előtte jelzik.

Van szauna, biliárd és 2 kiválló teniszpálya is.

Balatonvilágos (46.9809 18.1644 )
icon
Értékelés *****
(eddig 1 tag értékelte a helyet)

Címkék
panzió, bár, bio étterem, kert, kerthelység, medence, nyaralás, nyugalom, pihenés, szállás, szauna, szoba, tenisz, teniszpálya

Ki ismeri a helyet

TcatBezár
x
x
Belépés
Belép mégsem
Új felhasználó
Regisztrálok »
menu
Új pontot ide Hol vagyok? Itt kezdj
Nagyít (+) Kicsinyít (-)
Térkép Műhold Hibrid
Teljes képernyő
Bezár

Az éppen látható térkép direkt linkje:

Küldd el barátaidnak mailben, ird be fórumokba!

Beillesztési kódja:

Épitsd be a térképet blogodba, weboldaladba!

Cimkére szűrt térkép:

Példa

Egy tag saját térképe:

Példa


Térkép Műhold Hibrid Felszín
     
Bezár
a.) Nyomj a térképre az egér jobb gombjával, ahová szeretnéd a pontot elhelyezni. Válaszd ki a menüből az "új pont ide" menüpontot.

b.) Vagy írd be a címet ide:
Tipp: Geokordinátát is megadhatsz Pl.:47.52,21.62