Retro Dragon Tattoo, Tetováló stúdió (tetoválás...), Győr


A város legrégebbi tetováló stúdiója, Jonatán nyomdokán... Cím: Káposztás köz 6. Tel.: +3696950303, +36208247477 e-mail: retrodragontattoo@gmail.com
Csak bátran! Szabi

retrodragontattoo.hu


Nézd meg a ponthoz tartozó videót

hozzaszolas Ha szerinted valami nem jó, vagy hiányos ezen az adatlapon, akkor itt módosíthatod. Ha véleményed van a helyről, szólj hozzá!


Ismeretlen | 4 éve

Szia Szabi.szeretnék 1 kék delfint a vállamra....

Ismeretlen | 7 éve

szia!egy élient szeretnék teljes hátra szinesbe ugy hogy a mellkasomon vannak a kezei és belekarmol a melkasomba....mennyi be kerül és mikor mehetek???

Ismeretlen | 7 éve

Hali! A szívem fölé szeretnék egy NagyMagyarország tetoválást, benne egy H-betűvel, illetve mögötte piros-fehér-zöld a tetkó! Kb mennyi lenne? És kb mennyi idő alatt készülne el?:)

Ismeretlen | 7 éve

szia !
egy kb,5 cm nagyságú non figuratív tetoválást szeretnék,azután éreklődök mi az ára? és mennyit kell várni,hogy megcsináld,remélem jól írtam előre is köszönom Anita

Ismeretlen | 8 éve

Szeva! Először is jó lenne tudni mi a keresztneved, megnézném van e kínai fordítása. Hova és mekkorába szeretnéd? Ezeket légyszíves írd meg a retrodragontattoo@gmail.com e-mail címre és akkor így tudok konkrét választ adni.
Minden jót, üdv: Szabi

Ismeretlen | 8 éve

Sziasztok.Érdeklödni szeretnék h kínai irásba a nevemet (6 betűs) mennyiér csinálnátok meg?

Ismeretlen | 8 éve

Hali! Ma készült el első tetkóm a párommal :) A kos és a mérleg öriz minket. Köszi ezt a szép munkát nagyon király lett!
Üdv. Eszti & Zoli

Ismeretlen | 8 éve

Hali Ma elkészült az első tetkóm !! Nagyon király lett!! Szabi vérprofi csak ajánlani tudom mindenkinek ! Csöváz Gábor.

Ismeretlen | 8 éve

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK FIAM TETOVÁLÓ MŰVÉSZÉNEK SZABINAK SOK SZERETETTEL!!!!!Munkáidhoz pedig további sikereket kívánunk,amik nagyon szépek!!!!!Stefi és családja

Ismeretlen | 8 éve

Sziasztok!
Szoval,akárki akármit hall vagy mond Szabi profiként dolgozik.Nem úgy mint a fasszopó süki vagy a silveresek.Bárhol voltam eddig vagy átbasztak vagy elcseszték a tetkómat és ahogy én azt tudom szarból eléggé nehéz várat csinálni,de Szabinak köszönhetöen abból is profi munka lesz.Ha adhatok egy jó tanácsot nektek akkor menjetek Szabihoz mielött máshoz mentek!

üdv mindenkinek
kösz Szabi,hogy vagy!!!

Ismeretlen | 8 éve

[img]http://retrodragontattoo.hu/tattoo/22.htm[/img]

Ismeretlen | 8 éve

Hali Szabi.Cickány vagyok ismét.Nagyon tetszik a varrás amit csináltál.És a környezetembe mindenkinek.Gratula.Ajánlani tudom csak Szabit mindenkinek.Nagyon korrekt!!!!!!!
Üdv:cickány

Ismeretlen | 8 éve

Sziasztok! Én nem tudom és nem is ismerem Szabit a fotók azt mutatják igy messziröl szépen dolgozik és ha elöttem lenne egy munkája,müve se változna meg a véleményem! Véletlenül akdtam erre a helyre, és csak annyit kívánok hozzá szolni, hogy azért más is tud művészi munkát produálni! Rajtam is van már varrás és nem mondható kevésnek!!! Én személyessen Sopronba Zozóra esküszöm!!!
Minde n jót mindenkinek. KCs.Győr

Ismeretlen | 8 éve

Helló Szabi.Cickány vagyok.Írtam neked ímélt az időopntról.

Ismeretlen | 8 éve

Sziasztok!
46 évesen 27 év házasság után döntöttük el, hogy tetováltatunk egy emléket, ami az összestartozásunkat jelenti. Nagyon örültünk neki. Azóta túl vagyunk a másodikon is. Nagyon szép munkát végzett a SZABI, korrekt áron. Jó fej, bármiről tudsz vele beszélgetni , és nagyon érti a szakmáját! Mindenkinek ajánlom. Szóval a SZABI ? NAGY KIRÁLY ! Sok sikert neked az életben!
Ancsa és Gyuri

gorcsevivan | 8 éve

Csatlakozom az előttem szólóhoz!!!
Szerintem ez elég beszédes videó a Szabi tudásáról:
http://retrodragontattoo.hu/video.html
vagy itt:
http://www.youtube.com/watch?v=7tsKg33oKzs&feature=player_embedded
3 hónap alatt 705 látogató, az annyira talán nem rossz!
Jól írta a seggfej, csak nyugottan nézzen mindenki körbe a neten!!! meg azt is írta, hogy \"ti bőrőtök\".
Az a komment meg az ő IQ-ját minősíti!
Ennyi, csá: HorvátTé

Ismeretlen | 8 éve

Először is szeretném leszögezni, hogy ezek a sorok nem a Szabi védelmében íródnak! Őt nem kell megvédeni, a munkái magukért beszélnek és ez látható, a fenti képeken, de akár a honlapján található munkáin is.
Csupán népnevelésnek szánom a leírtakat!

Szóval „kedves hozzáértő, nem laikus bár diszlexiában (olvasástanulással kapcsolatos részképesség zavar, jellemző az olvasás lassúsága és a szövegértés problémái) szenvedő Barátom” aki az itt lejjebb lévő sorokat írta!
Először is, ha nem szenvednél ebben a diszlexia nevű betegségben akkor megértetted volna, hogy aki azt írta, hogy „ csak a Szabi” az nem általánosságban értette ezt, hanem azzal a szomszéddal szemben aki tényleg jogtalanul és pofátlanul használta a Jonatán munkáit.
Másodszor, ha már ennyire „hozzáértő nem laikus” vagy akkor pár szóban szakmailag megalapozhatnád az állításodat.
Harmadszor, ha valakinek a nevét leírjuk azt illik nagybetűvel kezdeni még, ha nem is szimpi, bár ezt is magyarázza a diszlexia, vagy túl nagy hatással volt rád a Pál utcai fiúk című regény film változata.
És negyedszer, ha kritikát fogalmazol meg, pláne negatívat, azt azért szokás aláírni.
További szép, sok olvasással eltöltött napokat!
Üdvözlettel: Vándor Ricsi

Ismeretlen | 8 éve

AKi jó munkát akar az úgyis csak a szabihoz megy??!?!?!! NÉZZ MÁR KÖRBE A NETEN EMBER... szabinál mindenki jobban tetovál. max a mellette lévő nem. Túl sok a laikus győrben .. de nem baj ez a ti bőrötök..

Ismeretlen | 9 éve

Sziasztok.
Az akit annyira szídtok nem Pistinek hívják? Ő vitte a Dragon tattoo-t nem?
Ahogy a lépcsőn felmész mindjárt a szembelévő ajtó!
Nekem is ő vart de én megvagyok vele elégedve. Bár azért látok hibát benne!

Szabi: Lehet meglátogatlak majd én is téged!

Ismeretlen | 9 éve

Sziasztok!!! Szia Szabi!!!
Csak annyit szeretnék hozzászólni ehhez az egészhez, hogy nagyon undorító ami ott megy a másik szalonba!
Engem annak idején a JONATÁN tetovált többször is!
Egyáltalán nem méltó a nevéhez ami abban a szalonban folyik!
Teljesen visszaélnek a nevével és a munkáival!
Vegye már észre mindenki hogy a JONATÁN igazi és méltó utódja senki más nem lehet mint a SZABI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mikor a JONATÁN meghalt megfogadtam hogy nem lesz több tetoválásom, de aztán ahogy ez lenni szokott mégis csak szerettem volna még egyet.
Eszembe sem volt bemenni máshova mint a SZABIHOZ!!!!!!!!!!!!!!
Azóta már a másodikra készülök vele!!!!!!!!!!!!!!
Soha nem bíznám másra!!!!
Főleg nem a szomszédra!!!
És látjátok mégis van aki olyan hülye emberek hogy beveszik azt amit ott mondanak nekik és képesek velük csináltatni valamit!
Bár ezeket az embereket csak sajnálni tudom!
Aki nem csak divatból tetováltat és nem mindegy neki milyen munkát végeznek rajta az úgyis csak a SZABIHOZ megy!
Ha mindenki csak egy embernek elmondja mi folyik ott a másik szalonban akkor előbb utóbb elterjed a hír és VÉGÜK LESZ!!!!!
Remélem minél előbb!!!!
Addig is csak SZABI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ő is legalább akkora fogalom lesz (ha már nem az) mint a JONATÁN!!!!!!!!!! :)
\\\"tündér 1.\\\" (elf)

Ismeretlen | 9 éve

Szeva! Először is köszönöm az elismerés! Irigyellek is a koncert miatt, sajana én nem tudtam ott lenni. A fenti email címen, vagy telefonszámok valamelyikén megbeszéljük a továbbiakat. De szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy megegyezünk. Várom megkeresésed a fent leírt elértőségeken! Üdv: Szabi és ugye tudod? ÉGEN SZÁLL A SIRÁLY, DEPECHE MODE A KIRÁLY! :))

Ismeretlen | 9 éve

szevasz Szabi nagyon dicsérték a koncerten Dave
GAHAN keltakeresztet amit nekem csináltál. ÉN is nagyon elégedet vagyok a munkáddal ,ezért mindjárt megkérdezném ,hogy mennyiért csinálod a non figurát ami a kereszt alatt található

Ismeretlen | 9 éve

Sziasztok!Tuba vagyok!
Az összes tetoválásomat a Szabi csinálta.Pontosan ötöt.Mindegyiket imádom és meg vagyok velük elégedve!Nagyon jó fej a Szabi szépen dolgozik és korrekt.Mivel ennyi tetoválásom van tőle a multkor kaptzam egyet ajándékbe.Ezuton is köszönöm.És a közeljövőben kereslek Szabi.
Sanyi voltam...

Ismeretlen | 9 éve

Szia Szabi, és Mindenki, akit érdekel!
Kezdem azzal, hogy 61. évét betöltött nő vagyok, aki tetkot akart. Volt tervem, amihez hasonló képet kerestem. Szabinak megmutattam, elmondtam mit képzeltem el, Ő pedig elmondta mit javasol. A következő találkozásunkra megrajzolta a tetko tervet, tetszett. A fájdalomtól ugy féltem, hogy a zabszem nem... Okt. 5-én Szabi megcsinálta. Egyáltalán nem fájt!!! GYÖNYÖRÜ lett. Nagyon örülök neki, szeretem.
Köszönöm Szabi

Ismeretlen | 9 éve

Szia Szabi imádom a sárkányom sok sikert továbbra is.Puszi:)

Ismeretlen | 9 éve

Szia Szabi! Nagyon frankó amit csináltál a hátamra ,igaz még nincs kész de így is nagyon tetszik!! Remélem nemsokára tudjuk folytatni, jövőhéten pénteken hívlak és megbeszéljük az időpontot!JÓ MUNKÁT B.Csabi

Ismeretlen | 9 éve

Szia Gica!
Természetesen dolgozom hozott mintából is. Jó lenne látni a képet, a fenti mail címre, ha megoldható küld el légy szíves a pontos mérettel és megtudom mondani az árat!
Köszi érdeklődésed!
Üdv.: Szabi

Ismeretlen | 9 éve

Szia Szabi!
Olyan kérdésem van h dolgozol vitt mintából is illetve mennyi lenne kb egy arasznyi színes kolibri (annyi a különlegessége h hosszú a farka) a boka fölé?

Üdv: Gica

Ismeretlen | 9 éve

Anti!
Légyszives keress meg!!! FONTOS!!!
Szabi
Retro Dragon Tattoo

Ismeretlen | 9 éve

Szia Anti!
Arra kérlek, hogy keress meg! Itt nem kommentálom a leírtakat, inkább személyesen! A kaparását megnézem, biztos tudunk vele valamit kezdeni! Csak annyit, hogy ez az ár felháborító! Nem csak az én hitelemet rontja, hanem a műfaj és az összes tetoválóét is!
VÁROM JELENTKEZÉSED! Telefonszámom feljebb megtalálod!
Üdv.: Szabi

Ismeretlen | 9 éve

Szia Szabi!
Hetekkel ezelőtt kerestelek, de nem voltál. A szomszéd tetováló azt mondta megszűnik az üzleted s úgy gondoltam, hogy inkább vele varratok.
A vállamra csinált egy indiánfejet kb akkora mint egy cigisdoboz.
Ez tényleg 95.000,-Ft? Mert én ennyit fizettem ki érte és basszus el van baszva.
te mennyiért csináltad volna.
Egyébként nemtom Te , hogy vagy a taggal, de folymatosan ócsárolt, hogy megszünsz ügyis,meg kurva drága vagy.
Ami be tette a kaput, hogy azt mondta, ne menjek hozzád mert meleg vagy.
Kit érdekel-mondtam. Hallottam, hogy feleséged is van, arra meg azt mondta, hogy meghúzta már ő is. És büdös kurva. Hát ennyi nagyon röviden. Szerintem egy hitelrontó a szomszédod és más másként éli meg ezt soha többé nem megy hozzád!!!
Anti

Ismeretlen | 9 éve

FONTOS!
Itt az ideje, hogy mindenki megkapja azt amit érdemel! Arra kérek mindenkit, hogy akinek a szomszédom beszélt bármilyen sértő, hitelt rontó módon rólam, az jelentkezzen az elérhetőségeimen.
Várom és köszönöm közreműködéseteket!
Üdv.: Szabi
Retro Dragon Tattoo

Ismeretlen | 9 éve

Helló Norbi! Ezt így nagyon nehéz megmondani, mert egy arasznyi méretű tetoválás elkészítése lehet egy óra, de akár négy is. Elsősorban a munka mennyisége határozza meg az árat. Kérlek keress meg személyesen, biztos vagyok benne, hogy meg tudunk mindent beszélni.
Üdv.: Szabi

Ismeretlen | 9 éve

Szia Atti! Természetesen a hír nem igaz, csak az irigység és a butaság beszélt ebből a SENKIHÁZIBÓL. Miért nem hívtál fel, a telefonszámom kint volt az ajtón. Kérlek keress meg, fontos. A fenti mail címen és telefonszámon elérsz. Minden jót, üdv.: Szabi

Ismeretlen | 9 éve

Hello Szabi!
Érdekelne h egy arasz méretü tetoválás a vádlira mennyibe kerülne kb?
Köszi.
Norbi.

Ismeretlen | 9 éve

Szia Szabi!
Kerestelek a napokban, de nem voltál. A szomszéd tag azt motyogta, hogy nem is leszel mert bezárod a szalont. Ez igaz? 2 hónap múlva jövök haza és megkereslek! Remélem csak rémhír!
Üdv: Atti

Ismeretlen | 9 éve

Szia!
Köszönöm, hogy informáltál, megtennéd, hogy megkeresel, vagy felhívsz és beszélgetnünk erről. Most már kezd tele lenni a t...köm, ezzel a SENKIHÁZIVAL ÉS VALAMIT LÉPNEM KELLENE, de ez csak úgy megy, ha konkrétumokat tudok. Kérlek légy közreműködő, várom hívásod, vagy a email-ed!!! Itt feljebb mindent megtalálsz!
Előre is köszönöm!

Ismeretlen | 9 éve

Szabi! A szomszédod arról tartott előadást, hogy Te mennyire nem értesz a munkádhoz...Mást is mondott, de ha leírnám akkor ugyanolyan gyökér lennék mint ő...

Ismeretlen | 9 éve

Szia Szabi!
Küldenél nekem egy e-mail címet ahol tudok kérdezni tőled.
E-mail címem:padarlaszlone_zsanett@citromail.hu
Előre is köszi:Zsanett

Ismeretlen | 9 éve

Vagyunk páran akinek a tetoválását úgy ahogy van elbaszta a szomszéd szakállas faszkalap. Arra gondoltam, hogy gyűjtsd össze a panaszokat írásban ( név, cím, panasz stb) és küld el a Fogyasztóvédelemhez. Legális úton ez az egyik, hogy megszabadulj tőle.
Ne bízz semmit a véletlenre! Készíts formanyomtatványt! Legyél nagyon ügyes!

Ismeretlen | 9 éve

Kedves \\\"Barátom\\\"!
Igen te aki név nélkül írogatsz.
Először is tanulj meg helyesen írni, ne tetoválni akarj. Mi az, hogy nincs \\\"tatto\\\"-m ???
Szabi

Ismeretlen | 9 éve

Szabi még mindig nincs tattod,amugy ilyeneket én is tudnék varrni

Ismeretlen | 9 éve

http://www.retrodragontattoo.hu/

Ismeretlen | 9 éve

Kedves Móni! Köszönöm a elismerésed a munkáimmal kapcsolatban. A szomszéddal kapcsolatban meg csak annyit, hogy remélem az idő megoldja.
De mint látod, az utánad hozzá szólót, nem igazán tud mást csak áskálódni. Az az ember aki főállásban postás mert nem tud megélni a tetoválásból, éveken keresztül a mai napig a Jonatán munkáiból él, és hazudja azt, hogy ő készítette azokat a tetoválásokat amelyek az üzlete falán találhatók. Folyamatosan az én hitelemet próbálja aláásni. Rengeteg panasszal érkeznek vissza emberek akiken az ő kaparásai találhatók, ilyenkor persze engem találnak meg, de természetesen segítek, persze csak, ha tudok.
Ő még a disznókat bontotta és a kefét kötötte (itt jelzem, hogy nem ezzel a két szakmával van gondom) amikor én már a Jonatán mellett tetováltam és ez az ember ócsárolja az én munkámat.

Téged pedig aki a mai bejegyzést írta, kérlek gyere be, vagy nézd meg a honlapomat, hogy megbizonyosodj az állítása igazságáról.
http://www.retrodragontattoo.hu/
Azt megköszönném, ha személyesen bejönnél, hogy szembesíteni tudja a kijelentésével.
Remélem megteszed!!!!
Üdv Mindenkinek! Szabi

Ismeretlen | 9 éve

Aki melletted "tetovál" azt mondta te nem is tudsz semmit a tetoválásról. Ez igaz?

Ismeretlen | 9 éve

Hello Szabi! Nagyon jó helyen vagy és klassszak a munkáid! Kár, hogy az a szakállas pöcs melletted dekkol. Nem is tud tetkózni. Furd má ki onnét! Üdv: Móni

Ismeretlen | 9 éve

Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy egy karakter, az menniybe kerül kb?

Ismeretlen | 9 éve

Sziasztok!
Szeretném megkérdezni,hogy itt csinálnak hennát is, vagy csak tetkót?Ha nem, akkor meg tudjátok mondani,hogy Győrben hol csinálnak hennát?Előre is köszi:Kitti

Ismeretlen | 9 éve

Köszi szépen:)

Ismeretlen | 9 éve

Szia Norbi!
Egy normális tetováló üzletben mindig a vendégre személyre szabottan tervezik meg a mintát. Ő elmondja a kéréseit, a tetováló meg összeállítja neki. Ez így működik nálam is! Ahol mappákat nyomnak a kezedbe, onnan fordulj is ki gyorsan, egy ember egy motívum. Fő szempont az egyediség és nem a tucat áru.
Remélem elégedett vagy a válaszommal?
Üdv.: Szabi
az alábbi email címen elérsz:
gorcsevivan72@gmail.com

Ismeretlen | 9 éve

Szeva Szabi!!!
Azt érdekkelne hogy te tervezed a tetkókat vagy csak kész minták vannak?? Meghogy ez mennyire fájdalmas??? Köszi
Norbi

Ismeretlen | 9 éve

Igen Andi, a mail címem a következő: gorcsevivan72@gmail.com Várom kérdéseidet, üdv: Szabi

Ismeretlen | 9 éve

Szia Szabi!
Azt szeretném kérdezni, h e - mail címetek is van? Mert én Felvidékrol írok, és a telefon kicsit koltséges lenne. Nagggyon szeretnék vmit kérdezni tetoválással kapcsolatban!
Udv. Andy
Válaszolhatsz a kovetkezo e - mail címre is: andyjunkie@windowslive.com

Ismeretlen | 9 éve

A minőséget láthatod a képeken, az ár pedig a tetoválandó mintától függ. 16 alatt nem csinálhatunk semmit és arra kérlek, ha valaki bevállalja szólj nekem. 16 évtől 18-ig csak szülői beleegyezéssel, papír nem elég, személyesen kísérjen el. Köszi, üdv.: Szabi

Ismeretlen | 9 éve

Sziasztok lenne egy kérdésem a szalonról. Annyi lenne hogy fiatalkorúaknak is csinálnak tetkót szülői beleeggyezéssel? Ja meg mégeggy hogy mijen minőségbe és árban dolgoznak?

Ismeretlen | 9 éve

Szabi a legjobb fej!!! :) Legközelebb is hozzá megyek...

Győr (47.6894 17.6332 )
icon
Értékelés *****
(eddig 1 tag értékelte a helyet)

Címkék
body piercing, testékszer behelyezés, tettó, tatoo, tatto, tato, Tattoo, tetkó, tetoválás készítés, győr tattoo

Ki ismeri a helyet

gorcsevivanBezár
x
x
Belépés
Belép mégsem
Új felhasználó
Regisztrálok »
menu
Új pontot ide Hol vagyok? Itt kezdj
Nagyít (+) Kicsinyít (-)
Térkép Műhold Hibrid
Teljes képernyő
Bezár

Az éppen látható térkép direkt linkje:

Küldd el barátaidnak mailben, ird be fórumokba!

Beillesztési kódja:

Épitsd be a térképet blogodba, weboldaladba!

Cimkére szűrt térkép:

Példa

Egy tag saját térképe:

Példa


Térkép Műhold Hibrid Felszín
     
Bezár
a.) Nyomj a térképre az egér jobb gombjával, ahová szeretnéd a pontot elhelyezni. Válaszd ki a menüből az "új pont ide" menüpontot.

b.) Vagy írd be a címet ide:
Tipp: Geokordinátát is megadhatsz Pl.:47.52,21.62