Rubint Réka Szépségszalon, Nyíregyháza


"Minden, ami nő"

Társadalmunk egyik súlyos problémája a depresszió. A nők esetében ez gyakran abból a rossz közérzetből ered, amelynek oka, hogy elégedetlenek önmagukkal, nem csak külsejükben, hanem belsőleg sem találják a harmóniát. Gyakran mindez túlsúllyal és egészségtelen életmóddal párosul. Önbizalom nélkül nehezen megy az önmegvalósítás, kevésbé érzik sikeresnek magukat a párkapcsolatban, a családi életben, közösségben és a munkahelyen.

Feladatunk az, hogy segítsünk vendégeinknek megtalálni az utat az egészséges élethez, az ideális külsőhöz és a lelki harmóniához. Arc és testkezelésekkel, tanácsadással és rendezvényeinkkel segítséget nyújtunk az átalakuláshoz, ami elvezet egy teljesebb, boldogabb élethez.

S hogy miben különbözünk más szépségszalontól? Abban, hogy mi egy teljesen átfogó, komplett csomagot kínálunk számodra, hogy szebbek és jobbak legyenek a mindennapjad, hogy egészségesebb és kiegyensúlyozottabb életet élhess.

Sokszor csak egy kis lendület hiányzik ahhoz, hogy elindulj az egészséges úton. Ehhez adnak segítséget lelkileg a szalonokban dolgozó szakembereink. Légy egyszerre szuper feleleség (szerető), anya, és háziasszony!

Egészséges szépség kívül-belül

Kozmetika,masszázs,feszesítés,cellulitkezelés,tekercselés,luxus kezelések,aranyporos kezelés,Thalasso Spa,ajándékutalvány,Update termékek,Hyaluronsavas arcfeltöltés,táplálkozási tanácsadás.

Korzó Bevásárlóközpont B. épület 3. emelet

www.rubintrekaszalon.hu
hozzaszolas Ha szerinted valami nem jó, vagy hiányos ezen az adatlapon, akkor itt módosíthatod. Ha véleményed van a helyről, szólj hozzá!

Bezár
x
x
Belépés
Belép mégsem
Új felhasználó
Regisztrálok »
menu
Új pontot ide Hol vagyok? Itt kezdj
Nagyít (+) Kicsinyít (-)
Térkép Műhold Hibrid
Teljes képernyő
Bezár

Az éppen látható térkép direkt linkje:

Küldd el barátaidnak mailben, ird be fórumokba!

Beillesztési kódja:

Épitsd be a térképet blogodba, weboldaladba!

Cimkére szűrt térkép:

Példa

Egy tag saját térképe:

Példa


Térkép Műhold Hibrid Felszín
     
Bezár
a.) Nyomj a térképre az egér jobb gombjával, ahová szeretnéd a pontot elhelyezni. Válaszd ki a menüből az "új pont ide" menüpontot.

b.) Vagy írd be a címet ide:
Tipp: Geokordinátát is megadhatsz Pl.:47.52,21.62