Starbox Café Budapest, Budapest I


Kávéházaink kellemes hangulatúak, szolidak, elkülönített boxokkal rendelkeznek, ezért egyaránt alkalmasak baráti találkozóra, kisebb üzleti megbeszélésre, randevúra, vagy csak egy kellemes és frissítö kávéra a rohanó hétköznapokban. A széles italválaszték mellett kávé és tea különlegességeinkböl is választhat, hogy a mindennapok is emlékezetessé váljanak. Kávék: Capuccino forró tejhabbal, Melange hosszú kávé kis tejhabbal, Amerikai hosszú, gyenge kávé, Kapuciner hosszú kávé, sok, meleg tejjel, Francia kávé Grand Marnier likőrrel, Kubai kávé Bacardi rummal, Ír kávé Jameson whiskeyvel, Cafe milk, Cafe Calipso, Cafe Angel, Cafe Layer, Cafe Baileys, Cafe Flip (3 cl vodka, 1 hosszú kávé, 2 cl csokilikőr, 1 tojássárgája, porcukor), Best Punch (2 cl Brandy, 1 cl Curacao, 1 cl rum, citromlé, porcukor, forró teával felöntve).

www.cafe.starbox.hu
hozzaszolas Ha szerinted valami nem jó, vagy hiányos ezen az adatlapon, akkor itt módosíthatod. Ha véleményed van a helyről, szólj hozzá!


Budapest I (47.4949 19.0218 )
icon
Értékelés .....
(még senki nem értékelte a helyet)

Címkék
kávé, ital

Ki ismeri a helyet

BudapestiBezár
x
x
Belépés
Belép mégsem
Új felhasználó
Regisztrálok »
menu
Új pontot ide Hol vagyok? Itt kezdj
Nagyít (+) Kicsinyít (-)
Térkép Műhold Hibrid
Teljes képernyő
Bezár

Az éppen látható térkép direkt linkje:

Küldd el barátaidnak mailben, ird be fórumokba!

Beillesztési kódja:

Épitsd be a térképet blogodba, weboldaladba!

Cimkére szűrt térkép:

Példa

Egy tag saját térképe:

Példa


Térkép Műhold Hibrid Felszín
     
Bezár
a.) Nyomj a térképre az egér jobb gombjával, ahová szeretnéd a pontot elhelyezni. Válaszd ki a menüből az "új pont ide" menüpontot.

b.) Vagy írd be a címet ide:
Tipp: Geokordinátát is megadhatsz Pl.:47.52,21.62