Szent József kút, Eger


gyógyvízforrás
hozzaszolas Ha szerinted valami nem jó, vagy hiányos ezen az adatlapon, akkor itt módosíthatod. Ha véleményed van a helyről, szólj hozzá!


sziszi050 | 6 éve

Magam palackozásról nem tudok, bár voltak kísérletek. A helyi vízmű próbálkozott először (ha jól emlékszem), de nem volt sikeres. Később meghirdették vállalkozásoknak, volt kínai érdeklődő, de az sem jött be. Bezárásról szerintem nincs szó, hiszen így idegenforgalmi vonzereje is van. Helyiek viszik, bár már nincs nagy sorban állás. Nagy tételben szerintem, növényt locsolni, esetleg permetezni viszik. Magam is volt, hogy arra járva, vittem pár palackkal. Gondoltam jó lesz kávénak, teának, mert nincs klórral kezelve. Nem sokáig kísérleteztem, miután azt tapasztaltam, hogy igen gyakran kellett vízkövet távolítani. Nem tudom mennyi jut ebből a vízből a medencékbe, de engem a strandon nyelt víz ízére emlékeztet. ;-)

Ismeretlen | 7 éve

Mivel állítólag pár ember palackozza, ezért arra gondolt az önkormányzat, hogy bezárj. Nehogy valaki hasznot húzzon már belőle, ha ők nem. Egy dolgot tudok tanácsolni, járj te is a kútra, és vigyél amennyit csak bírsz a vízből. (Minél többen palackozzák, és eladják, annál biztosabb, hogy bezárják, szóval a legjobb az lenne, ha senki nem palackozná, és kereskedne vele.)

Ismeretlen | 11 éve

Még mindig nem tudom, hogy hol lehet kapni Szent József forrásvizet palackozva, kérem, aki tudja, segítsen!

Köszönöm előre is!!!

jodi | 11 éve

nem foglalkoztam a kérdéssel. egy szakértő szerint ugyanis nem szerencsés műanyagban tárolni az összetétele és a kristályszerkezete miatt. ugyan mi is műanyag kannában szállítjuk haza, de fogyasztás előtt néhány napig üvegben kell tartani. próbáld ki! az íze is más.

láttam sokfelé az országban a flakonos változatot, szóval sztem sokfelé be lehet szerezni. bubisat még sosenem próbáltam. italnagykerekben érdeklődj!

Ismeretlen | 11 éve

Azt szeretném megtudni, hogy hol kapható palackozva az egri Szent József kút forrásvize, mert nekem nagyon jó tapasztalataim vannak vele kapcsolatban?
Köszönöm a választ előre is!

Eger (47.8987 20.383 )
icon
Értékelés ****.
(eddig 1 tag értékelte a helyet)

Címkék
víz, forrásvíz, gyógyvíz, kút, ivókút, finom, egészséges, gyógy

Ki ismeri a helyet

jodiBezár
x
x
Belépés
Belép mégsem
Új felhasználó
Regisztrálok »
menu
Új pontot ide Hol vagyok? Itt kezdj
Nagyít (+) Kicsinyít (-)
Térkép Műhold Hibrid
Teljes képernyő
Bezár

Az éppen látható térkép direkt linkje:

Küldd el barátaidnak mailben, ird be fórumokba!

Beillesztési kódja:

Épitsd be a térképet blogodba, weboldaladba!

Cimkére szűrt térkép:

Példa

Egy tag saját térképe:

Példa


Térkép Műhold Hibrid Felszín
     
Bezár
a.) Nyomj a térképre az egér jobb gombjával, ahová szeretnéd a pontot elhelyezni. Válaszd ki a menüből az "új pont ide" menüpontot.

b.) Vagy írd be a címet ide:
Tipp: Geokordinátát is megadhatsz Pl.:47.52,21.62