Teleki-Wattay kastély, Pomáz


A felújított épületben működik a pomázi zeneiskola

www.telekikastelyszallo.hu/
hozzaszolas Ha szerinted valami nem jó, vagy hiányos ezen az adatlapon, akkor itt módosíthatod. Ha véleményed van a helyről, szólj hozzá!


Ismeretlen | 8 éve

Báthory István, Pomázi Önkormányzati területi Képviselőnek köszönhetően a gyerekek is megtalálják a játszótéren az elfoglaltságukat. Köszönjük! :)

Ismeretlen | 9 éve

Budapest belvárosától 10 km-re mindössze 20-25 percre, a Pilis hegység lábánál Pomáz óvárosi részében található a Teleki-Wattay Kastély.
Igen széles körű gasztronómiai igényeket kielégítõ étterem, több különterem, 2 hektáros festõi szépségû barokk park található itt. A parkban éttermi nyári terasz, ahol az elõre meghirdetett idõpontokban borkóstoló, tavasztól õszig hétvégenként élõzene és szabadtéri játszótér várja a vendégeket gyönyörű pilisi és szentendrei panorámával.
A Kastély 16 szobája között található két hálószobás, nappalis vagy egy légterű extra nagy szobáink ideális választás több gyermekes családoknak. Babaágy, gyermek étlap, kívánság szerint babysitter szolgáltatás, pilisi, dunakanyari kirándulásszervezés vehetõ igénybe. Az épület akadálymentesített, mozgáskorlátozott vendégeknek speciális szoba áll rendelkezésre.
A Kastélyban összesen nyolc, 10-140 fõs rendezvényterem, a Kastély mellett pedig egy 200 fõ befogadására alkalmas koncertterem áll koncertek, zenei mesterkurzusok, konferenciák és más egyéb rendezvények vendégeinek a rendelkezésére. Igény szerint, kórusoknak, a Budapest szívében található, Szent Mihály Templomban szervezünk éneklési, koncert lehetőséget, mely egyedi akusztikájával felejthetetlen élményt nyújt az odaérkezők számára. Nagyobb létszámú, hosszabb ideig tartó rendezvények és zeneművészeti csoportok részére az árakból speciális egyedi engedményeket biztosítunk. Vezetékes és vezeték nélküli internet ingyenes. Konferencia-, szinkrontolmács-, fény- és stúdiótechnika, rendezvény és outdoor programszervezéssel állunk vendégenk rendelkezésére.
Gyönyörű környezetben lehet együtt kedvesével, egy romantikus vacsora vagy rég várt éjszaka ígéretével. Szabaduljanak ki a város forgatagából, szenteljenek egymásra idõt! Nálunk elbújhatnak a világ elõl!
Mesés esküvõhelyszín ahol mindenki igent mond!
A Kastély ideális továbbá kirándulóknak, túrázóknak vagy akár a kerékpársport kedvelõinek. Zarándokoljanak el a Pilis szakrális pontjaira vagy csak barangoljanak az erdõben a Dera patak mellett. Túravezetõnk segítségével megismerhetik a Pilis titkait, rejtélyeit!

Éva mama | 9 éve

Szebb mint valaha volt ez a kastély.Mindig is szerettem.Még a jelenlegi állapotában élöben még nemláttam,de pótolom hamarosan.

Esteban | 9 éve

A kastélyban, 2009. március 14-én, rendkívül színvonalas étterem, szálloda és konferencia központ nyílik. Több info itt: http://www.telekikastelyszallo.hu/

alumanium | 11 éve

Szervusztok!A kastély egy teljesen önállóan működő kórusközpont lesz.16 hálószobás,6 kisebb-nagyobb kamaratermekkel és 2 hangversenyteremmel,valamint egy 400 fős konyhával vár minden művészlelkű pihenni vágyót.A Zeneiskola egy másik épületben tanítja diákjait,de szervesen beépül a kastély életébe.Mindenkit szeretettel vár!Üdv Báthory István www.kulturpont.hu/projekt_reszletes.php?hle_id=13311

Pomáz (47.6514 19.0184 )
icon
Értékelés *****
(eddig 1 tag értékelte a helyet)Ki ismeri a helyet

EstebanBezár
x
x
Belépés
Belép mégsem
Új felhasználó
Regisztrálok »
menu
Új pontot ide Hol vagyok? Itt kezdj
Nagyít (+) Kicsinyít (-)
Térkép Műhold Hibrid
Teljes képernyő
Bezár

Az éppen látható térkép direkt linkje:

Küldd el barátaidnak mailben, ird be fórumokba!

Beillesztési kódja:

Épitsd be a térképet blogodba, weboldaladba!

Cimkére szűrt térkép:

Példa

Egy tag saját térképe:

Példa


Térkép Műhold Hibrid Felszín
     
Bezár
a.) Nyomj a térképre az egér jobb gombjával, ahová szeretnéd a pontot elhelyezni. Válaszd ki a menüből az "új pont ide" menüpontot.

b.) Vagy írd be a címet ide:
Tipp: Geokordinátát is megadhatsz Pl.:47.52,21.62