trafipax, Budapest XIV


Eddig a híd alól lövöldözték a békés Buckalakókat a Birodalmiak, de mostanában felmentek a hídra. Megengedett sebesség: 80 km/óra.
hozzaszolas Ha szerinted valami nem jó, vagy hiányos ezen az adatlapon, akkor itt módosíthatod. Ha véleményed van a helyről, szólj hozzá!


Inez Ranhis | 10 éve

Ez a Szerencs utcától a harmadik híd befelé az M3- as bevezetőjén, a felüljáró előtt.. Én is tudom, hogy nem XIV kerület, de én csak oda raktam a pontot és a kerületet pedig a gép választotta ki hozzá.. Elnézést kérek.. Azt én is tudom, hogy messzebbről lát a gép, mint mi őt, de sok autós nincs felkészülve a fényképezésre és a híd előtt ugrik bele a fékbe, ami veszélyes.. Csütörtökön majdnem rászaladt egy motoros srác a hirtelen fékező Suzukisra.. Ezért írtam be ide hogy hol a traffipax.. Bocsánat.

doGmAI | 10 éve

Nagyon szép ez a pont, csak egy apró gond van vele, hogy nem a XIV. kerületben van, hanem a XV.-ben. Azt még azért hozzá tenném, hogy Traffipaxnál pontot kijelölni, nincs sok értelme. A felállítási helytől ugyanis 1800 méterre már remek mérési eredményei lesznek a sebességről. Akár bele esik a Szerencs utcai kereszteződés is, ahol pedig a megengedett legnagyobb sebesség 50 km/h!!!!!

Budapest XIV (47.546 19.1171 )
icon
Értékelés .....
(még senki nem értékelte a helyet)

Címkék
felüljáró

Ki ismeri a helyet

Inez RanhisBezár
x
x
Belépés
Belép mégsem
Új felhasználó
Regisztrálok »
menu
Új pontot ide Hol vagyok? Itt kezdj
Nagyít (+) Kicsinyít (-)
Térkép Műhold Hibrid
Teljes képernyő
Bezár

Az éppen látható térkép direkt linkje:

Küldd el barátaidnak mailben, ird be fórumokba!

Beillesztési kódja:

Épitsd be a térképet blogodba, weboldaladba!

Cimkére szűrt térkép:

Példa

Egy tag saját térképe:

Példa


Térkép Műhold Hibrid Felszín
     
Bezár
a.) Nyomj a térképre az egér jobb gombjával, ahová szeretnéd a pontot elhelyezni. Válaszd ki a menüből az "új pont ide" menüpontot.

b.) Vagy írd be a címet ide:
Tipp: Geokordinátát is megadhatsz Pl.:47.52,21.62