Vidámpark, Pécs


Mecseki Vidámpark. Egykoron szebb napokat is megélt, ma kissé gettós állapotban fogadja kis látogatóit. Belépés díjtalan (elvileg)

www.ihpecs.hu/vidampark.htm
hozzaszolas Ha szerinted valami nem jó, vagy hiányos ezen az adatlapon, akkor itt módosíthatod. Ha véleményed van a helyről, szólj hozzá!


Ismeretlen | 7 éve

Kedves Ismeretlen aki 3 hónapja szóltál hozzá a vidámparkhoz és a vak pónilóhoz!
Nyilván az fel sem merült abban a tufa agyadban, hogy a halál elől lett megmentve a ló, hiszen vágóhídra került volna!!!
Itt meg egyáltalán nem zavar senkit, sétálgat, lehet simogatni.
Te sokkal nagyobb vakságban szenvedsz mint a ló, aki szemmel láthatóan kitünő állapotban van, és az állatorvos is rendszeresen ellenőrzi!
Neked is további szép napot, és szebb RÁLÁTÁST A VILÁGRA!!!!

Ismeretlen | 7 éve

most voltunk ott, és nagy sz.. az egész, a gazt és a romokat még elviseltük volna, de hogy még a póniló is vak volt, ráadásul mind a 2 szemére az betette a kaput 2011.07.30

Ismeretlen | 8 éve

A vidámpark ócska. senkinek se ajánlom.{a képek pedig borzasztóak.}

Ismeretlen | 8 éve

éé

Ismeretlen | 8 éve

Undorittó hely a Pécsi vidámpark!!
Aki nem akarja, hogy jól lehúzzák, az messzire kerülje el!!!
Már ott megrökönyödtem, amikor azt mondta a pénztáros, hogy 400Ft 1 belépö! De ezt még valahol elfogadtam.
De azon már tényleg kiakadtam, amikor megtudtam, hogy 1 felülés, 450Ft!!!!!
Tudjátok, hogy ezért a pénzért mit kaptok?
2:45 percig megy a masina!
Marha jó!
Rozsdás, nyekergös gépek vannak mindenhol.
Iszonyatos gaz, rendetlenség.
Na és a másik dolog!
A pénztárost kivéve, minden egyes üzemeltetö dakota! Atya világ!!
Ezek után, én biztos, hogy soha az életben nem megyek a Pécsi vidámpark közelébe!!

Ismeretlen | 8 éve

Kerüljétek el a helyet messzire, hacsak nem a retró fíling miatt akarjátok megnézni. Ebben az esetben viszont tökéletes választás. Én gyerekként a 70-es években sokszor voltam itt. Mikor pár éve, kb. három évtizedes kihagyással újra ellátogattunk ide a saját gyerekeimmel, az nagyon érdekes érzés volt. Nagyjából ugyanazok a játékok vannak, mint akkor, csak egy részüket teljesen benőtte a gaz, elrozsdásodtak, tönkrementek. Forgalom alig van, kicsit csernobilos az érzés. Ahogy becsuktam a szemem, annyira el tudtam képzelni, hogy megelevenedik az egész újra és hirtelen megint ott állok gyerekként 30 évvel korábban...

Vidámparkként viszont szánalmas, senkinek sem ajánlom. Az árak szemérmetlenül magasak a park állapotához képest, a játékok elhasználódtak és nagyon ócskák, a személyzet elég antipatikus. Kis gyerekek persze élvezhetik még így is, de érdemes odafigyelni, mert balesetveszélyes a beülős játékok többsége. Szerintem ebben a formájában nem szabadna hagyni üzemelni, be kellene. Ha szükség van itt vidámparkra, akkor vagy teljesen fel kellene újítani és egy klassz kis retró vidámparkot összehozni, vagy pedig az egészet újragondolni, a mostanit ledózerolni és valami új, modern helyet építeni.

Ismeretlen | 9 éve

2009.05.24. voltunk a vidámparkban.ezek a képek még jól néznek ki a valósághoz képest. Kitört fák térdig érő gaz. A játékok ezer évesek. Rozsda, kosz, kígyók. Gyereknap előtt ez rémes. Van belépő (450.-) Játék ha 10 db 4000.- mondanom sem kel nem éri meg! A gyerekek nem nagyon mertek felülni a játékokra mert minden recsegett, nyikorgott.

Ismeretlen | 9 éve

Ezek a képek borzasztóak.Ilyet én nem mutogatnék.

Tcat | 11 éve

Igen, lehetne szebb képet is adni, mint írtam fogok olyan képeket is, legalább olyan mennyíségben, mint a tél végi képek. Aug. elején lesznek.

A romos részt meg látják, ha nem kocsival érkeznek...

Ismeretlen | 11 éve

Dolgozó:azért szebb képeket is felrakhattál volna!
Gyere be bmeg!Ne csak firkáld bki!!Nézd meg,mert belülről másképp néz ki...Nem az őszi és romos képeket kell felrakni!
Aki bent van vendég,azokat a részeket nem is látja,amik itt vannak...

Tcat | 11 éve

Egyébként mennyire van forgalom, mert én csak úgy szúrópróbaszerűen látom, azt is inkább késő délután. Néha egész sokan vannak az autók alapján, az tény.

Tcat | 11 éve

Na, dolgozói üzenet. Kicsi a világ :)

Nem fikázásnak szántam ezeket a képeket, szimplán a helyzet bemutatásának. Azt elismerem, hogy nyári és belső képek nélkül _még_ nem teljes a kép, így nem teljesen fair a dolog a vidámparkkal szemben. Én ígértem benti képeket, de még nem jutottam el odáig. Augusztusban megyek haza, majd egy szép napos délutánon csinálok párat. Addig is, lehet feltölteni bizalomgerjesztőbb képeket akinek van!!

-----

Viszont lenne egy olyan dolog, hogy pl. a bejáratnál, a Büfé feliratú pszlop mögött lévő épület mellett mintha lenne valami lakókocsi féle vagy mi. Na az gondolom takarja a látogatók elöl, de a Flóra-pihenő felé menet a kerítésnél nagyon szépen látszik, hogy egy csomó kacat oda van halmozva. Ilyenekkel pl. nem lehetne kezdeni valamit? Vagy ami a 3. képen is látszik épület. Legalább le lehetne meszelni vagy ilyesmi. Nem lenne sokkal jobb, de mégis más képet mutatna! Tudom anyagköltség és nyílván a játékokra öszpontosítottok, de ... A kerítés cseréjét nem is említve. Na de az mondjuk tényleg sok lenne, elismerem.


Tényleg nem köcsögösködésből, csak rossz így látni a vidámparkot. Remélem belülről tényleg jobb, majd köv. hónapban kiderül.

kci | 11 éve

OKé, Megyünk!!! :) és ha van jobb képetek, töltsétek fel, szivesen látnánk hogy jobb a helyzet!

Ismeretlen | 11 éve

mit rinyáltok legalább van vidámpark én ott kapom a fizetésem:gyertek,hogy többet kapjak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444

Ismeretlen | 11 éve

dolgozoi hozzászolás:mi ott dolgozunk a fotók elég rossz képet mutatnak,a benti helyzet ennel jobb.Sokan biztos irigykednek,hogy nem tudják kifizetni a 300ft-os belépőt. Gyertek be és ott benn panaszkodjatok!!!!!!!!!!!!!!Ott ülök a libegőnél,mert az is műköbik.

Ismeretlen | 11 éve

jajj.....olyan rossz ezeket a képeket nézni, az előttem szólónak igaza van..ez inkább szomorúpark :( pedig milyen jó lehetett, amikor a fénykorát élte..igaz, én még sohasem jártam ebben a vidámparkban, de a képeket elnézve és amiket itt írtok róla, nem is igazán szeretnék. :( és nézzetek csak hülyének, de tényleg elszomorít, hogy ott állnak azok a játékok, amiket énis imádtam kiskoromban a vidámparkokban és a búcsúban és a majálison és nem működnek, pedig azok arra valók, hogy szórakoztassák az embereket..megpróbálhatnám még szavakkal kifejezni, hogy mi jut eszembe ezekről a képekről, de nem sikerülne. :( elszomorít és kész.. és ez a vidámparkot üzemeltetők hibája is, mert ha kivágnák a fákat, betelepítenének egy-két lufi-és vattacukorárust, meg miegyéb.. lebetonoznák a játékok környékét, a többit pedig befüvesítenék.. tudom, hogy most én pofázhatok nyugodtan innen, lajosmizséről, hiszen semmi közöm hozzá és az is biztos, hogy nem a lufiárusok fogják megmenteni a vidámparkot, de szerintem lehetne még tenni érte. ennyi. csóközön

Tcat | 11 éve

Igen, igazán baró akkor lenne, ha pl. a Mad Max poszt apokaliptikus világának megfelelően alakítanák át. A kiskocsikat meg stb. :D

Feltettem a február végi és április elejei képeket. A nyár folyamán majd benézek 1x, akkor teszek ki várhatóan kevéssé lehangoló képeket, ne húzzuk már le annyira :)

Amúgy tényleg van egy feeling-je mikor egy felhős februári napon jársz arra. A környéken senki, totál csend, meg egy lepukkant létesítmény. :)

Legutóbb Május 1-én jártam arrafelé. Hát nagyüzem volt szinte. A park is, meg a kisvasút is tiszta erőböl dolgozott.

kci | 11 éve

voltam én is egyszer, nagyon szürrális a hely. sehol senki, minden lepukkant, inkább úgy kéne nevezni "szomorupark". :) De nekem tetszett, mert legalább nem az a felszines, jópofa-akarok-lenni hely, hanem el lehet gondolkodni mi is lesz atomtámadás után. ha van kép, engem érdekelne. (katasztrófaturizmus rulez :) )

Tcat | 11 éve

Hát igen a mellékelt képek valamikor márciusban készültek emlékeim szerint. A sárga csík jelzésű túristaútról. Nemkicsit gettós, de ez van. Ha süt a nap nem olyan vészes :D Bent nem voltam nagyon-nagyon régóta, majd készítek fotókat lehet legközelebb.

Mindenesetre 7végéken mindig vannak páran! Hogy mi minden működik a régi játékok közül, azt nemtom. meg hogy milyen újak vannak. (állítólag vannak) Meg megy a kisvasút is a tőszomszédságban. Szóval a kis lurkók végülis el tudnak bubuckodni az biztos :)

Pécs (46.0993 18.2321 )
icon
Értékelés .....
(még senki nem értékelte a helyet)

Címkék
vidámpark

Ki ismeri a helyet

TcatBezár
x
x
Belépés
Belép mégsem
Új felhasználó
Regisztrálok »
menu
Új pontot ide Hol vagyok? Itt kezdj
Nagyít (+) Kicsinyít (-)
Térkép Műhold Hibrid
Teljes képernyő
Bezár

Az éppen látható térkép direkt linkje:

Küldd el barátaidnak mailben, ird be fórumokba!

Beillesztési kódja:

Épitsd be a térképet blogodba, weboldaladba!

Cimkére szűrt térkép:

Példa

Egy tag saját térképe:

Példa


Térkép Műhold Hibrid Felszín
     
Bezár
a.) Nyomj a térképre az egér jobb gombjával, ahová szeretnéd a pontot elhelyezni. Válaszd ki a menüből az "új pont ide" menüpontot.

b.) Vagy írd be a címet ide:
Tipp: Geokordinátát is megadhatsz Pl.:47.52,21.62