Budapest, Magyarország


Emberek

sumer586 Goszi777 repjegyutazas TanfolyamOKJ drrosemd ablakszerviz zvaranka GPSnavigacio.eu Spanko ylc

TechWizard stormcloak veteranpark Orion rolee homilaci facilitymanagement festmeny

Képek

Ezen a környéken még nem lett feltöltve kép. Tölts fel!


Aktivitás

Új pont
5 éve

Hírek, Budapest

A reggeli kávé mellé tőlünk elsőkézből kapja a friss híreket! Csak egy kattintás és máris olvashatja a Napravaló gondosan összeválogatott cikkeit otthon, az irodában vagy akár útközben! Folyamatosan frissülő hírportálunkon megtalálja a politika, a sztárvilág, a kultúra terén történt legújabb és legérdekesebb eseményeket, a leglényegesebb információkat, életmód rovatunkban az egészséggel, divattal kapcsolatban is tájékozódhat. Ha érdekli, mi történt a Fidesz vagy az MSZP háza táján, mitől hangos éppen a bulvár vagy mik a legfrissebb sporthírek, itt a legjobb helyen jár! A Napravaló gondoskodik arról, hogy Ön mindig képben legyen! Hírek folyamatosan, percről percre!
icon

Új pont
5 éve

Baross út (Baross út – Kazinczy út sarok), Budapest

Mozgatható kamera. Megfigyelt területek: Baross út a McDonald’s-ig, Kazinczy út a Széchenyi térig,
Kazinczy út bal oldala a Bécsikapu térig, Baross G. út Király út és Kazinczy út közötti része.
icon

Új pont
5 éve

GPSnavigacio.eu, Budapest

Új GPS olcsón, 1 év garanciával, magyar hanggal, Európa-térképpel - beüzemelve, használatra készen.
icon

Új pont
6 éve

Kraft FM Kft., Budapest

A szakszerűen üzemeltetett épületkomplexumok fenntartási költségei jelentősen mérsékelhetők, ha egy erre specializálódott céggel végeztetjük el! A Kraft FM széleskörű tapasztalattal rendelkezik a facility management területén; referenciái között számos, különböző funkciójú létesítmény lelhető fel. A cég komplett szolgáltatáscsomagot nyújt ügyfeleinek, mely egyebek mellett a következő tevékenységeket foglalja magában: eseti és rendszeres karbantartás, őrzés-védelem, épületautomatikai rendszerüzemeltetés, stb.
icon

Új pont
6 éve

VeteránPark, Budapest

A VeteránPark weboldal a régi, azaz oldtimer gépjárművek kedvelőinek készült információs honlap. A téma iránt érdeklődők és oldtimer autó tulajdonosok is egyaránt számtalan hasznos információt olvashatnak mind a márkákról, mind a veteránautós klubokról. A programok menü alatt pedig a különböző veterános rendezvények időpontjait, továbbá a meghirdetett OT vizsgák helyszíneit és időpontjait is megtaláljuk. A honlapon található cikkeket bárki bővítheti további információkkal, érdekességekkel vagy fotókkal.
icon

Új pont
6 éve

Szülészet, Budapest

A Mamarose szülészet szakmai hátterével minden, a gyerekvállaláshoz köthető orvosi feladatot képes ellátni, az előzetes, pl. ultrahangos vizsgálatoktól és konzultációktól kezdve a szülés lebonyolításáig. A klinika feladatai ezután sem érnek véget, a gyerekorvos rendelő például csecsemőkortól kamaszkorig látja el a gyerekeket. Az intézmény mindig az elérhető legjobb berendezéseket alkalmazza, továbbá számtalan kényelmi szolgáltatással kedveskedik a pácienseknek.
icon

Új pont
6 éve

Sebészet, Budapest

Az első budapesti magánkórház célkitűzése a minél magasabb színvonalú betegellátás megvalósítása. A Dr. Rose kórházában a legkorszerűbb műszerek és magasan képzett doktorok állnak a páciensek rendelkezésére. A kórház szolgáltatási körébe beletartozik pl. a belgyógyászat vagy a sebészet. A betegek műtét előtti természetes szorongását pedig a kórházakra jellemzőtől különböző, szállodákra emlékeztető atmoszféra segít mérsékelni.
icon

Új pont
6 éve

Hajhullás ellen, Budapest

A hajhullás napi 80-100 szál elvesztéséig természetes folyamat, de ha ennél nagyobb mértékű, akkor már kórosnak tekinthető. Hátterében számtalan ok állhat a szervezet különböző pontjain kialakult gyulladásoktól kezdve a káros kémiai hatásokon át a túlzott stresszig. A hajhullás kezeléséhez gondoskodni kell nemcsak magának a hajnak, de a fejbőrnek az ápolásáról is. A legfontosabb, hogy a megfelelő működéshez szükséges vitaminokat és tápanyagokat bejuttassuk a fejbőrbe, ebből tudnak táplálkozni a hajhagymák és a haj így újra növekedésnek indulhat. A hajnövesztő samponok és a hajhullás elleni készítmények regenerálják a fejbőrt, serkentik anyagcseréjét, új életre keltik a hajgyökereket.
icon

Új pont
6 éve

Kerttervezés, Budapest

A kerttervezés és kertépítés szakembereink számára nem rutinfeladatot, hanem egy műalkotás létrehozását jelenti. Otthonának zöld oázisa része a mindennapoknak, a nyugalom szigete, a felüdülés helyszíne. A kerttervezés során háromdimenziós látványtervvel szemléltetjük, hogyan fog festeni álmai kertje a kertépítés után. Előzetesen pontos kalkulációt készítünk, így utólag sem érhetik meglepetések! A legjobb lehetőségeket és megoldásokat tárjuk Ön elé, de ha konkrét elképzelései vannak, az utolsó részletig azt is megvalósítjuk! A kertépítés és kerttervezés nem is olyan drága, mint hinné! Megbízható csapatunk kedvező árakon vállalja a gépi földmunkákat és öntözőberendezések telepítését is!
icon

Új pont
6 éve

TanfolyamOKJ.hu, Budapest

18-22 év között vagy, és szakközépiskolát keresel Budapesten? Mi tudunk segíteni! OKJ-s nappali ingyenes képzések a legtöbb szakterületen: informatika, számítástechnika, gépészet, szépségipar, vendéglátás, egészségügy. Jelentkezz szeptemberben és keresztféléves képzés keretében januárban induló szakra! Diákigazolvány, családi pótlék jár, kollégiumi elhelyezés megoldható. Válassz Magadnak szakmát, és érd el, amit szeretnél! http://tanfolyamokj.hu/ingyenes-nappali-okj-kepzesek/
icon

Új pont
7 éve

Cvonline.hu, Budapest

Állásajánlatok egész Magyarország területéről. Készítsd el nálunk ingyen online cv-det, és találd meg a számodra ideális munkát könnyen és gyorsan. Oldalunk egy önéletrajz adatbázis és online állásfórum egyben, mely 1999 óta áll felhasználóink rendelkezésére. Nemzetközi háttérrel, és helyi ismeretekkel rendelkezünk, és emellett Európa egészére kiterjedő hálózattal büszkélkedhetünk.
icon

Új pont
7 éve

Pénztárgépcentrum, Budapest

A kereskedelmi eszközök boltja.
Pénztárgépek, vonalkódolvasók, érintőképernyős terminálok, blokk és címkenyomtatók széles választéka kedvező áron.
Pénztárgép és blokknyomtató szervíz
icon

Új pont
7 éve

TanfolyamOKJ.hu - Több szakma közül is választhatsz, Budapest

A TanfolyamOKJ.hu segít elérni céljaidat! Rengeteg keresett szakmai képzés közül válogathatsz, hogy megtaláld álmaid állását. Most külföldi álláslehetőségek is várnak Rád! Nálunk részletekben is fizetheted a kurzust.
icon

Új pont
7 éve

Budapesti látnivalók - Fővárosi Állatkert, Budapest

Budapest nevezetességei, Budapesti látnivalók - Váci utca, Vidámpark, Fővárosi Állatkert, Széchenyi lánchíd, Margitsziget képekkel illusztrált bemutatása.
icon

Új pont
7 éve

Budapesti látnivalók - Hősök tere, Budapest

Budapest nevezetességei, látnivalók - Mátyás-templom, Szent István-bazilika, Hősök tere, Andrássy út, Városliget, Szépművészeti Múzeum bemutatása.
icon

Új pont
7 éve

Ablakjavítás, Ablakszerviz, Budapest

Hőszigetelt üveg(ezésű) ablak, ajtó javítás, 1999 óta. Budapesten díjmentes felmérés, és 1 év garancia a javításainkra!
icon

Új pont
7 éve

Budapesti látnivalók - Budai vár, Budapest

Budapest nevezetességei - Budai vár, Budavári Palota, Országház, Parlament, Citadella, Gellért-hegy, Magyar Nemzeti Galéria, Budapesti Történeti Múzeum, Halászbástya, Szabadság-szobor részletes képekkel illusztrált bemutatása.
icon

Új pont
7 éve

riasztoplaza.hu, Budapest

Riasztó, lakásriasztó, biztonsági kamera ajánlatok valóban megfizethető áron. Díjtalan szaktanácsadás és árajánlat készítés. Riasztó 0Ft.-ért és rengeteg akció. Látogasd meg oldalunkat és biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbb biztonságtechnikai rendszert !
icon

Új pont
8 éve

Novo-Libro Bt., Budapest

Novo-Libro Bt. székhelye. Weboldalak fejlesztése, adminisztrálása
icon

Új pont
8 éve

Bartók-Lágymányosi, Budapest

Vas Megyei Rendőrfőkapitányság
térfigyelő kamerája:
30.000 Ft a megállás a szemklözti oldalon
icon

Új pont
8 éve

Sasad Resort III, Budapest

Sasad Resort III-as ütem.
icon

Új pont
8 éve

Idősek otthona, Budapest

Fővárosi önkormányzat idősek otthona
icon

Új pont
8 éve

Sasad Resort, Budapest

Lakópark
icon

Új pont
8 éve

HP Szerviz Újbuda, Budapest

HP nyomtatók és plotterek minőségi,gyors javítása 14 év tapasztalattal.
icon

Új pont
8 éve

Festmények org galéria, Budapest

Eladó kortárs festmény galéria, több száz értékes festménnyel. Tájkép, csendélet, portré festmények.
icon

Új pont
9 éve

Budatétény vasútállomás, Budapest

Budatétényi vasútállomás 17 perc alatt a Déli pályaudvarra juthatsz.
icon


Címkék


Térkép

Legfrissebb hírekLinkekSzomszédos településekx
x
Belépés
Belép mégsem
Új felhasználó
Regisztrálok »
menu
Új pontot ide Hol vagyok? Itt kezdj
Nagyít (+) Kicsinyít (-)
Térkép Műhold Hibrid
Teljes képernyő
Bezár

Az éppen látható térkép direkt linkje:

Küldd el barátaidnak mailben, ird be fórumokba!

Beillesztési kódja:

Épitsd be a térképet blogodba, weboldaladba!

Cimkére szűrt térkép:

Példa

Egy tag saját térképe:

Példa


Térkép Műhold Hibrid Felszín
     
Bezár
a.) Nyomj a térképre az egér jobb gombjával, ahová szeretnéd a pontot elhelyezni. Válaszd ki a menüből az "új pont ide" menüpontot.

b.) Vagy írd be a címet ide:
Tipp: Geokordinátát is megadhatsz Pl.:47.52,21.62