Budapest VI, Szinyei Merse utca 10, Magyarország


Emberek

sumer586

Képek

Ezen a környéken még nem lett feltöltve kép. Tölts fel!


Aktivitás

Új pont
6 éve

Tiszta méhpempő, Budapest VI, Szinyei Merse utca 10

Az egészség megőrzésének egyik leghatékonyabb módja a tiszta méhpempő étrendkiegészítőként való fogyasztása. A rohanó mindennapokban kevés figyelmet fordítunk a helyes táplálkozásra és az egészséges életmódra. A méhpempő biztosítja a szervezet számára nélkülözhetetlen aminosavakat, fehérjéket és ásványi anyagokat, melyek nemcsak az energiaellátásról és a jó közérzetről gondoskodnak, de a betegségek ellen is hatékonyak. Immunerősítő hatásával fokozza a szervezet védekezőképességét, antioxidánsként megköti a káros szabadgyököket és megakadályozza a már megindult rendellenes folyamatok végbemenését. Méregtelenítőként is kiváló, a méhpempő megtisztítja a testet a toxikus anyagoktól.
icon

Új pont
6 éve

Virágpor fogyasztása, Budapest VI, Szinyei Merse utca 10

A virágpor hatása tudományosan is igazolt, egyes kultúrákban pedig már több évszázados múltra tekint vissza a felhasználása. Az egészség általános javításában, az életkor meghosszabbításában parátalanul hatékony. Vizsgálatok szerint a rendszeres virágpor evés megvédi a szervezetet a betegségekkel szemben annak köszönhetően, hogy minden fontos tápanyagot biztosít. Védi az erek egészségét, csökkenti a koleszterinszintet és prosztata betegségek ellen is ajánlott. A virágpor hatásai antioxidánsként is felbecsülhetetlenek. Sejtszinten gondoskodik az egészségről és lassítja az öregedést. A virágpor fogyasztása már gyermekkortól kezdve minden életkorban javasolt.

icon


Címkék


Térkép

Legfrissebb hírekLinkekSzomszédos településekx
x
Belépés
Belép mégsem
Új felhasználó
Regisztrálok »
menu
Új pontot ide Hol vagyok? Itt kezdj
Nagyít (+) Kicsinyít (-)
Térkép Műhold Hibrid
Teljes képernyő
Bezár

Az éppen látható térkép direkt linkje:

Küldd el barátaidnak mailben, ird be fórumokba!

Beillesztési kódja:

Épitsd be a térképet blogodba, weboldaladba!

Cimkére szűrt térkép:

Példa

Egy tag saját térképe:

Példa


Térkép Műhold Hibrid Felszín
     
Bezár
a.) Nyomj a térképre az egér jobb gombjával, ahová szeretnéd a pontot elhelyezni. Válaszd ki a menüből az "új pont ide" menüpontot.

b.) Vagy írd be a címet ide:
Tipp: Geokordinátát is megadhatsz Pl.:47.52,21.62