Albertirsa, Magyarország


Emberek

sumer586 fero Kárpit Szerviz Kft.

Képek

Ezen a környéken még nem lett feltöltve kép. Tölts fel!


Aktivitás

Új pont
5 éve

Közétkeztetés, Albertirsa

Cégfilozófiánk, hogy a közétkeztetés és a gyermekétkeztetés nemcsak lehet egészséges, de egészséges kell, hogy legyen! Ennek szellemében folytatjuk tevékenységünket immár több éve, egyre törekedve a változatos és egészségtudatos táplálkozás minél szélesebb körben való biztosítására. A közétkeztetés során az életkornak és a munkavégzés jellegének megfelelően úgy állítjuk össze étlapjainkat, hogy azok a szakértők szerint is eleget tegyenek a legmagasabb követelményeknek is. A vitamindús, tápanyagokban gazdag fogások egyben ízletesek is, így a gyermekétkeztetés során is sikert aratunk házias ételeinkkel. Kizárólag ellenőrzött alapanyagokból dolgozunk! Közétkeztetés színvonalasan!

icon

Új pont
6 éve

Esküvőszervezés, Albertirsa

Gyakorlott esküvőszervező csapatunk egyetlen célja, hogy a Ti nagy napotok éppolyan tökéletes legyen, amilyennek szeretnétek! Legyen a vágyatok galambröptetés vagy karaoke party, mi valóra váltjuk! Gondoskodunk a vőfélyről, a zenekarról, segítünk a helyszín és a dekoráció kiválasztásában! Extra szolgáltatásaink közt sofőrszolgálat, jégszobor és csokiszökőkút is igénybe vehető! Mindezt kedvező árakon kínáljuk! Az esküvőszervezés lépéseinek megtervezése hozzáértő háttérrel, a Ti igényeitek szerint!
icon

Új pont
6 éve

Android, Albertirsa

Az Android egy mobil operációs rendszer, ha Önnek még nincs okostelefonja, de szeretne egyet vásárolni, érdemes Android operációs rendszerrel ellátottat vennie, mivel ezek a legmodernebbek és így a legközkedveltebbek is! Nem tudja, melyik Android telefon lenne a legmegfelelőbb az Ön számára? A weblapunkon az Android mobilok sokasága vár Önre, olvassa el a termékleírásokat, így megtalálhatja közöttük azt, amelyik Önnek leginkább alkalmas! Az okostelefonok különböző árfekvésűek, így ha Ön csak egy szerényebb összeget szeretne szánni egy Android telefon készülékre, webshoppunkban akkor is találhat megfelelőt!
icon

Új pont
9 éve

Kerékpár szervíz, Albertirsa

Jozef, a mester mindenkit szeretettel vár, akinek prüsszög a bringája, vagy épp ledobta a láncot. ÚJ KERÉKPÁRT IS VÁSÁROLHATSZ nála!
icon

Új pont
10 éve

Fero, Albertirsa

Fero apró szerkesztősége.
És még néhány weboldal itt készült.
icon

Új pont
10 éve

Kárpit Szerviz Kft. Albertirsa, Albertirsa

Ha Ön szeretne szép, dekoratív bútorokat, melyek jól funkcionálnak, és minden igényt kielégítenek a lakásában, megfizethető árak mellet akkor mi vagyunk, akit keres, mert a Kárpit Szerviz Kft. elfogadható árakon tevékenységünket folyamatosan bővítve, a piac jellemzőit figyelembe véve a lehető legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtjuk az ügyfeleink részére. Mindezt úgy tesszük, hogy nekik a legkisebb fáradságba kerüljön bútoruk felújítatása.
icon


Címkék


x
x
Belépés
Belép mégsem
Új felhasználó
Regisztrálok »
menu
Új pontot ide Hol vagyok? Itt kezdj
Nagyít (+) Kicsinyít (-)
Térkép Műhold Hibrid
Teljes képernyő
Bezár

Az éppen látható térkép direkt linkje:

Küldd el barátaidnak mailben, ird be fórumokba!

Beillesztési kódja:

Épitsd be a térképet blogodba, weboldaladba!

Cimkére szűrt térkép:

Példa

Egy tag saját térképe:

Példa


Térkép Műhold Hibrid Felszín
     
Bezár
a.) Nyomj a térképre az egér jobb gombjával, ahová szeretnéd a pontot elhelyezni. Válaszd ki a menüből az "új pont ide" menüpontot.

b.) Vagy írd be a címet ide:
Tipp: Geokordinátát is megadhatsz Pl.:47.52,21.62