Új pont
7 éve

Aquatica Art Kft., Budapest IV

Munkatársaink több mint tíz éves tapasztalatával segítik Önöket a konyhagépek és a szaniterek választásában. Évről évre folyamatosan bővülő kínálatunk mára elérte a több mint 3000 darabos termékpalettát.
Számunkra fontos a minőség, a termékeink és a szolgáltatásaink terén egyaránt, hisz a legjobb reklám nekünk a vásárló!
Természetesen a versenyképes árak kialakítására is folyamatosan odafigyelünk, hogy Önök a legjobb árakon juthassanak hozzá álmaik fürdőszobáihoz illetve konyháihoz.
icon

Új pont
8 éve

Heim Pál Gyermekkórház - Smile Center, Budapest VII

Heim Pál Gyermekkórház gyermekfogászati ellátó központja.
Cím: Rottenbiller u. 26.
Telefon: 352-8886
icon

Új pont
8 éve

Hostel, Beograd

Belgrádi ifjúsági szállás, füstös, de olcsó.
icon

Hozzászólás
9 éve

Tűzoltóság, Nagyatád


Telefon/Fax:
(82) 351-033 vagy (82) 453 000
Próbáld meg ezeken a számokon.
Erről szól ez a szar. Hogy megtudhatsz ilyeneket.

Hozzászólás
9 éve

Berényi Nyelvstúdió, Győr


Akkor mégiscsak jó ez a tanár vmire.

Hozzászólás
9 éve

Praktiker áruház, Budapest IX


Praktiker Vevőszolgálat 06-1-323-23-23

Hozzászólás
9 éve

Tűzoltó utcai II. sz. Gyermek Klinika, Budapest VIII


sztem ezen a linken keresztül el lehet feléjük jutni:
http://www.gyermekonkologia.info/index.php/component/content/article/44-intezmenyek/91-semmelweis-egyetem-ii-gyermekklinika.html

Hozzászólás
9 éve

Family Center, Szolnok


Sziasztok,
az allaskeresoknek mondanám, hogy a 06-1-439-2777 (Real Management) számon keresztül felvilágosítást kaphatnak az esetleges lehetőségekről, pontosabban azon boltok, kereskedelmi egységek listájáról, akik ott üzletet nyitnak.
Üdv,
Geospace

Hozzászólás
9 éve

OTP Bank, Budapest XXI


Tisztelt Reinerné C. Erzsébet!

Köszönettel vettük bankunkhoz küldött levelét.
Tájékoztatjuk, hogy e-mail üzenet alapján ügyfeleink biztonsága érdekében az általános tájékoztatáson túl nem nyújtunk felvilágosítást a szerződések, a számla és a konkrét tranzakciók adatairól.
Javasoljuk a jelzett problémával kapcsolatban keresse fel újra azt a bankfiókunkat, ahol a leírt művelet történt. Megértését és együttműködését köszönjük.

Az OTP Bank Nyrt. szolgáltatásaival a továbbiakban is állunk az Ön szíves rendelkezésére.

Tisztelettel:
Horváth Mónika
OTP Bank Nyrt.
Elektronikus Banki Igazgatóság

Új pont
9 éve

Horány legszebb részén eladó nyaraló, Horány

Dunakeszi komphoz és az erdőhöz közel ELADÓ egy 520nm-es telken lévő 38nm-es beton alapra épített Cseh Poniklec, tetőtér beépítéses, három teraszos, téliesített faház gázkonvektorral. A rendezett telken garázs, biztos vízhozamú fúrt kút,
vezetékes gáz, telefonvonal és villany van. Irányár: 12 000 000.-Ft.
További felvilágosítás a következő telefonszámon kérhető: 06/30-681-78-21

icon

Hozzászólás
9 éve

Netrix HQ, Budapest V


ja, most atmozgatom gyorsan ;) ...

Új pont
9 éve

Val d'Anniviers, a svájci "Hun" völgy,

A svájci hegyek völgyeiben megmaradt ősi törzsek közül az egyik legérdekesebb az anniviersi lakosság. A róluk szóló svájci történeti források száma szinte kimeríthetetlen, de igazi eredetüket, hovatartozásukat máig sem sikerült tisztázni. Életmódjuk, szokásaik, testi alkatuk, zeneviláguk, néprajzkincsük, nyelvük egyaránt idegen a wallisi lakókétól. És mivel a környezetükben élő történészek csak a közelebbi, vagy csak kicsit távolabbi szomszédaiknál keresték eredetüket - a "rejtély" megoldását -, itt nem találták, ezért eredetüket illetően többnyire el is maradt bármiféle konklúzió levonása.
..."Azt gyanítják, hogy a régi hunok utódai. E kis törzs Wallis kantonban lakik, mintegy 4-5000 lélekből áll, maguk is a hunok utódainak tartják magukat, s sajátságos nyelven beszélnek, de máskülönben a szomszéd vidékek népeitől alig különbözteti meg őket valami. Majdnem mindnyájan világoskék vagy szürke, zöldesbe játszó szemekkel, szőke vagy barna hajjal, széles csontos homlokkal, kissé kinyomuló járomcsonttal bírnak. Orruk közönséges, álluk széles, s nyakuk erős és vállaik kiemelkedők, de átlag alacsony termetűek. Nyelvük, mely most a francia nyelv s műveltség gyors terjedése következtében kiveszésnek indult, egyetlen európai nyelvhez sem hasonlít, de alaposan eddig nem is ismertették, valamint szokásaikat sem, de ami világra jutott, az saját mondásaiknak hitelét némileg valószínűvé teszi. Különösen érdekes adat, hogy temetkezésnél a halott mellett több óra hosszat sírnak és üvöltöznek s a temetés után hosszú élénk tor következik, s hogy végre a lakosoknak nagy hajlamuk van a kóborlásra. Néhány helynév egészen magyar hangzású, mint Penszék, Kuimez, Luk, Náva, Návaszék, Kalló, Barma, Feja stb. Nagy kár volna, ha e nyelv előbb elpusztulna, mielőtt azt szakértők egész részletességgel tanulmányozhatnák". (Horváth Mihály. Megjelent A Föld és Népei című kötetben 1881-ben)
icon

Új pont
10 éve

Üvegfóliázás, Budapest III

Cégünk hő és fényvédő biztonsági üvegfóliák telepítésével foglalkozik. Az általunk felragasztott anyagok többsége 10 év gyári garanciával rendelkezik. Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezve készséggel ajánljuk szolgáltatásunkat, amely reméljük felkelti érdeklődését.

Cím: 1031 Budapest,
Városfal u. 14.
Telefon: 06-20-3830436,
06-30-6030270,
E-mail: torok97bt@t-online.hu
icon

Új pont
10 éve

Eladó piliscsabai lakás, Piliscsaba-Klotildliget

Tulajdonosától hangulatos napos kis lakás eladó. Csendes, de frekventált környezetben, panorámás kilátással, az egyetem közelségében és jó közlekedéssel.
Kiváló lehet első fészket keresőktől a befektetőkig mindenkinek, mivel az egyetem miatt egész évben kiadható.
A lakás rendelkezik gázkonvektorral és egyéni számlálású vízórákkal, alacsony rezsivel, valamint tárolóhelységgel, parkolóval. A vonat megálló 5 perc, a Nyugati pedig kb. 50 perc.
A lakás tiszta, jó állapotú, egyszerűen berendezett, akár azonnal beköltözhető.
érdeklődni: 30 919 36 49 -Sápi Mónika vagy 70 45 46 347 Dinai Pál
Most baráti áron (eredeti ár 9,5M) 7,5M Ft-ért eladó!
icon

Új pont
10 éve

Mont-Saint-Michel, Saint Malo

A kolostor a La Manche csatorna árapály sikságából kiemelkedő gránátsziget alapokra épült, pontosan 1.300 évvel ezelőtt. A sok közül az egyik érdekessége az, hogy apálykor száraz (sáros) lábbal lehet körülötte sétafikálni, de az olykor 10 méteres dagálykor már (fél)szigetként működik tovább. Nagyon szép és misztikus hely, legfőképp este, mikor már kevesebb turista van és mozogni is jobban lehet.
icon

Új pont
10 éve

Sully-sur-Loire, Orléans

Itt található a Loire menti kastélyok egyike. Meglehetősen minimal a formavilág, de azért érdemes benézni. A kastély üzletében teljes páncélzatot lehet kapni és jó minőségű kard is jár vele.
icon

Új pont
10 éve

Startup 2.0 konferencia, Barcelona

A geospace.hu bekerült a startup2.eu weboldalon keresztül meghirdetett verseny 172 benevezett web2es oldalai közül az első tíz legszimpatikusabb közé és így meghívást nyert a május 21-ei barcelonai végső megmérettetésre. Ott leszünk :)
icon

Új pont
10 éve

Aramunt Hotel, Barcelona

Itt lesz a szállás.
icon

Új pont
10 éve

Sagrada Familia, Barcelona

A templom építésének ötlete egy gazdag barcelonai könyvkereskedőtől ered, José María y Bocabella álma volt egy olyan bazilika felépítése, ahol gazdagok és szegények egyaránt imádkozhatnak. Alapítványa így megvásárolt egy 2 hektáros területet a város akkori egyik szegénynegyedében, melyet ma La Sagrada Família negyednek hívnak. Az épület alapjait Francesc Paula de Villar tervezte. Majd összeveszett az építtetőkkel, akik a munkával ezután Joan Martorell-t, Barcelona egyházmegyei főépítészét keresték meg.
1883-ban kapta meg Gaudí a templom készítésének feladatát. Életének további részét főként ennek a munkának szentelte, élete főművének tekintette. Gaudí bekapcsolódásával az eredetileg neogótikus templom építése egészen mást irányt vett.
A spanyol polgárháború alatt a félkész épület egy részét, Gaudí modelljeit és műhelyét lerombolták.
(forrás: Wikipédia)
icon

Új pont
10 éve

Aldi, Piliscsaba


2081, Piliscsaba
Fő út 2.
icon

Hozzászólás
10 éve

Monte Cristo sziget, Casa Squarci


Most olvastam azt is, hogy a sziget megnyílt a turisták előtt is, ugyanis a területre eddig csak iskolák, kutatók, műszaki szakemberek léphettek. A felügyeleti szerv, a Toszkánai Szigetek Park, legutóbbi tanácskozásán módosította a szabályt és engedi a látogatásokat, igaz, erősen korlátozott számban. Évente csak ezren járhatják be a vadregényes, szurdokkal, barlangokkal teli szigetet, de ők is kizárólag vezetővel.

A jelentkezés interneten történik, utána már csak azt kell kivárni, hogy az ember sorra kerüljön. Arra azonban mindenkinek számítania kell, hogy a látogatást megelőző napon részt kell vennie egy előadáson, amely ismerteti a sziget ökológiai érdekességeit és felhívja a figyelmet azok megóvására. Az ezer látogatón kívül további kétezer ember kap évente lehetőséget, hogy megtekintse az egyetlen kikötő, a Cala Maestra mellett lévő természetes múzeumot.

Új pont
10 éve

Monte Cristo sziget, Casa Squarci

Alexandre Dumas regényének címadó kincses szigete. A szigeten, amelynek állandó lakosa csupán az őr és a családja, van egy 17. századi villa, amely antik kolostor maradványa és a San Mamiliano barlang, amely arról nevezetes, hogy a 4. században itt húzódott meg a vandálok elől menekülő palermói püspök.Érdekesek a tengeri barlangok is, amelyeket sirályok népesítenek be és amelyek alkalmi pihenőül szolgálnak a delfineknek, barátfókáknak.
(forrás: geographic.hu)
icon

Hozzászólás
10 éve

Cukrászda, Pilisvörösvár


Tényleg nagyon finom :)

Hozzászólás
10 éve

Izlandi fekete lyuk (Askja), Skútustaðir


Esetleg megalakíthatnánk az "Askja" baráti kört ;), bár mondjuk én még sosem voltam Izlandon, de nagyon szeretnék egyszer még eljutni oda. De ha sikerül. első utam majd ide vezet ;).

Hozzászólás
10 éve

Izlandi fekete lyuk (Askja), Skútustaðir


Úgy néz ki, hogy ez az "Askja" nevű vulkán, vagy vulkáni tó. Szép képek vannak róla a Panomarion, a "Képek" fülecskére kattintva.

Hozzászólás
11 éve

Fifty's Drinx-A Rock and Roll Bár, Budapest XVI


Szépek a lányok, klassz a Harley ;)

Új pont
11 éve

Dorogi uszoda, Dorog

Ez egy Dorogon található uszoda.
icon

Új pont
11 éve

Hotel Pension San Ramon, Barcelona

Ez egy bordélyház, de van egyéb szállás is ;).
icon

Hozzászólás
11 éve

kedvenc helyem, Sappl


ez tényleg szép hely.

Hozzászólás
11 éve

Jimmy sírja, Budapest XXI


respect Jimmy

Hozzászólás
11 éve

Tüskevár - Bibic Hotel, Sóstóhegy


Az első kép vmiért bugos, le kéne törölni :(.

Hozzászólás
11 éve

Tiszaligeti strand, Szolnok


felnőtt belépő 850,- Ft
diák/nyugdíjas belépő 650,- Ft
kedvezményes belépő(17 órától) 550,- Ft(http://www.szolnokfurdok.hu/)

Új pont
11 éve

Pannónia Ring, Ostffyasszonyfa

Itt húzd a gázt, haver, ne az M7-en...
icon

Új pont
11 éve

Felsőszölnök, Felsőszölnök

Az ország legnyugatibb települése, a magyar-szlovén-osztrák hármashatár közvetlen közelében. Gyönyörű környezetben (Őrségi Nemzeti Park) fekszik és nagyon kedves és segítőkész arcok élnek itt, ezt személyes tapasztalatból tudom :).
icon

Új pont
11 éve

Gyékényesi tó (Kotró), Gyékényes

Gyékényes magyar-horvát határmenti település. Az itt található 340 ha bányató kristálytiszta vizének köszönhetõen e vidék mára már igazi üdülõövezetté alakult. A kavicsbányató környékét valódi horgász- és búvárparadicsomként tartják számon, de érkeznek ide az ország különbözõ pontjairól és egyre több számban külföldrõl is vendégek csupán csak azért, mert kikapcsolódásra, csendre vágynak. Gyékényes és környéke 1996-tól a Duna-Dráva Nemzeti Park része. Az ide tartozó területek a Dráva partja, az õrtilosi Szentmihály hegy valamint a zákányi Látó hegy a páratlan természeti adottságok és látnivalók miatt kiválóan alkalmasak kirándulások szervezéséhez.(forrás: www.gyekenyesinyaralas.hu)
icon

Új pont
11 éve

Villányi borvidék, Villány

Magyarország legdélibb és egyik legismertebb borvidéke, amely leginkább tüzes vörösborairól híres. Az én kedvencem a Maul Pincészet, ahol szemtelenül fiatal srácok mutatják meg, hogy nem csak az öregebb generáció érthet magas fokon a borkészítéshez.
icon

Új pont
11 éve

Mohácsi Történelmi Emlékhely, Sátorhely

A mohácsi csatát (1526. augusztus 29.) II. Lajos magyar király vívta I. Szulejmán török szultánnal. 1524-ben fenyegette Lajost, hogy a folytonos békeszegés miatt elfoglalja majd Magyarországot és Németországot. A háború hírére Lajos segítséget kért az európai fejedelmektől, de csak VIII. Henrik angol király ajánlott fel segélyt (amely 1527-ben érkezett meg Mária királynéhoz, Pozsonyba), továbbá a pápa 50.000 aranyat, ellenben sem V. Károly, sem Habsburg Ferdinánd (osztrák főherceg, a magyar király sógora) nem tettek semmit.Az 1526. április végére összehívott országgyűlés május 1-jén megszavazta a hadi adót és elhatározta, hogy a nemesek ne csak személyesen jelenjenek meg, hanem annyi katonát is állítsanak, amennyit csak tudnak. E határozatnak nem volt nagy foganatja.
A csatában 16 000 magyar veszett el, köztük a prímás, Tomori Pál kalocsai érsek, további 5 püspök, 16 zászlós úr, és maga a király, aki menekülés közben belefulladt a Csele patakba. A mohácsi csata eredményeképp az ország védtelen maradt. Mivel a király meghalt, s a magyar hadsereg megsemmisült, a törökök akadálytalanul vonulhattak észak felé. Még Budára is bevonultak, de a közeledő tél miatt végül távoztak, azonban végigfosztották a térséget. Ha nem is közvetlenül, de közvetetten a csata hozzájárult az ország későbbi széteséséhez. (forrás: wikipedia.org)
icon

Hozzászólás
11 éve

Csillaghegyi strand, Budapest III


Nyitva tartás:
Hétfőtől - péntekig 07.00 - 19.00
Szombat - vasárnap 07.00 - 17.00
A jegykiadás záróra előtt 1 órával befejeződik.
A medencetereket a fürdő zárása előtt 15 perccel már el kell hagyni.
Belépő és árak:
Egész napos szekrényes belépők Felnőtt :1.200 Ft
Gyermek, nyugdíjas : 1.000 Ft

Hozzászólás
11 éve

Nudi hely (Csillaghegyi strand), Budapest III


Ez a csillaghegyi strand valójában, csak annak a legteteje.

Hozzászólás
11 éve

utca, Budapest I


én motorozom és nem akarok elgázolni senkit sem.

Hozzászólás
11 éve

Nagyatádi Strandfürdő, Nagyatád


Meg akartam nézni a hely weboldalát, de sajna, valószínűleg a Microsoft szponzorálja a fürdőt, mert kizárólag csak expolerrel enged be az oldal. Ezért nagyon kár, ezt ne plz!

Új pont
11 éve

Nagyatádi Strandfürdő, Nagyatád

Egy, sztem nagyon színvonalas strand, ahol gykorlatilag minden nyári sport lehetősége megtalálható. Gyógyfürdő, 50 méteres úsómedence, élményfürdő (csúszda, vizimasszázs), foci, strandröplabda, teniszpálya, játszótér, sakk (olyan nagyobbacska).
icon

Új pont
11 éve

Nagyatádi Gyógyfürdő, Nagyatád

Jó kis gyógyfürdő, különböző hőmérsékletű medencékkel az épületben, illetve egy gyönyörű környezetben lévő kinnti 25m-es úszómedencével.
icon

Hozzászólás
11 éve

London Hilton, London


occsó' hely :)

Hozzászólás
11 éve

Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda, Budapest I


asszem 1.200 a felnőtt jegy, a bérlet 10e körül van.

Hozzászólás
11 éve

Párkányi Strandfürdő, Párkány


Felnőtt 150,- Sk

Gyermek (4-15 év) 75,- Sk

Új pont
11 éve

Holt-tenger, Arīhā

A Holt-tengernél van a világ legmélyebb szárazföldi pontja: a tengerszint alatt 400m-el. Maga a tenger legnagyobb mélysége 433m mély, területe 920 km2.
Holt-tenger híres arról, hogy aki fürdik benne, az nem süllyed el, szinte rá lehet ülni a vízre. Valóban megdöbbentõ élmény itt fürdeni: az ember hasra feküdve "könyökölhet" a vizen, a vízben, mintha valami ágyon feküdne. Ez a furcsa jelenség annak köszönhetõ, hogy a Holt-tenger sótartalma 32,8 %, míg más tengereké 2-3 % körül mozog. Éppen ezért nem is él meg a Holt-tengerben semmilyen élõlény.
icon

Hozzászólás
11 éve

Netrix HQ, Budapest V


van már darts tábla is, nyomjunk versenyt!

Hozzászólás
11 éve

kajakshop snowboardshop, Budapest V


igen, Andrew jó arc és tényleg rendben vannak a cuccok. itt vettem majdnem az összes deszkás felszerelést és bírják ;)

Hozzászólás
11 éve

vizipipa, Budapest X


Nagyon készen vagytok :)

Hozzászólás
11 éve

Ne ússz a Dunában, Budapest I


de nem.

Hozzászólás
11 éve

Pécsi Sörfőzde, Pécs


Ezt a pontot nyugodtan a "vallás" kategóriába is lehetne sorolni ;)
A sör temploma.

Új pont
11 éve

Valenciennes, Valenciennes

Gusztustalan francia bányászváros, egyetlen előnye hogy közel van Brueg
icon

Hozzászólás
11 éve

gabonakör, Sand


ez nem egy gabonakör, ez valami belviz ...

Hozzászólás
11 éve

Balaton, Tihany


igen ;) még nyitott pl. a Balaton-déli-part iletve a Balaton-északi-part ...

Új pont
11 éve

Solymár - Szarkavár, Solymár

A török hódoltságig magyarlakta Solymár várát Lackfy István nádor építtette 1360 után. Tulajdonosai később királyok, királynék, főméltóságok viselői voltak. Mátyás király is gyakran megfordult benne vadászatai alkalmával. Később a várat fiának adományozta. (Forrás:solymar.hu)
icon

Új pont
11 éve

Waterloo-i csata emlékmű, Waterloo

1815 június 18-án ezen a helyen vesztette el utolsó csatáját Bonaparte Napoleon.
icon

Új pont
11 éve

Eltört a híd, Sydney

eltört a híd ...
icon

Új pont
11 éve

Hotel Prague City, Prága

Prágai lehúzós hely. Ide ne menjetek!
icon

Új pont
11 éve

Lompos Farkas Club, Budapest VIII

Jó a hely, 26 féle pálinka és mustáros flekken (és még sok minden más) nyomható az arcunkba. Ja, néha itt játszik ír zenét a schamrock zenekar (www.schamrockzenekar.hu).
iconBezár
x
x
Belépés
Belép mégsem
Új felhasználó
Regisztrálok »
menu
Új pontot ide Hol vagyok? Itt kezdj
Nagyít (+) Kicsinyít (-)
Térkép Műhold Hibrid
Teljes képernyő
Bezár

Az éppen látható térkép direkt linkje:

Küldd el barátaidnak mailben, ird be fórumokba!

Beillesztési kódja:

Épitsd be a térképet blogodba, weboldaladba!

Cimkére szűrt térkép:

Példa

Egy tag saját térképe:

Példa


Térkép Műhold Hibrid Felszín
     
Bezár
a.) Nyomj a térképre az egér jobb gombjával, ahová szeretnéd a pontot elhelyezni. Válaszd ki a menüből az "új pont ide" menüpontot.

b.) Vagy írd be a címet ide:
Tipp: Geokordinátát is megadhatsz Pl.:47.52,21.62