Sasika
Sasika
(Sólyom pince,Pécs)
,25 éves


Borozó Pécsett

3639 napja regisztrált tag
Felvitt pontok : 2
Ismerősök : 0
Ismerősnek jelölöm Ajándék küldés Üzenet küldés
Cimkéim

Ilyen vagyok: Alagút. Aradi vértanúk útja felső sétány. Pécsi bazilika, Kálvária-domb.Minőségi borok.Pécs.Pécsi borok.Pécsi Cirfandli, Pécsi sétáló utca.Pécsi világörökség.Sólyom pince.Tokaji borok, Tokaji Furmint. Világörökségi helyszíntől 2 percre.Borozó, Villányi borok.,

Linkek

Sólyom pince,Pécs


Települések


Új pont
10 éve

Sólyom pince, Pécs

Három borvidék borait kínáljuk kedves vendégeinknek.
Mecsek-Pécs,
Villány,Tokaj.
icon

Új pont
10 éve

Sólyom pince,Aradi vértanúk útja felső sétány, Pécs

A sétány, napsütéses kora tavasztól késő őszig és kora reggeltől késő délutánig.A felső sétányon egy utcában, együtt látható az aradon kivégzett tábornokok mellszobrai. Az Aradi vértanúk útja alsó sétányát fiatal pécsi szobrászok alkotásai díszitik.- Keresd a fotókat!- A pécsi bazilika nyugati oldalán, a városfalon lévő nagykapu biztosít 2 perc alatt átjárást az említett zöldövezeti sétányokra. Kellemes városi sétát igér még az alagút felett lévő Kálvária-domb megtekintése.Az út további folytatása is rejteget még szépségeket. Most mégis, vissza invitálom a kedves látogatót az Aradi vértanúk útja felső sétányára.A keleti bejáratnál mindjárt egy régi kút köszönti az ide érkezőket. Tovább haladva a sétányon már bizonyára elfáradnak egy kissé.Megpihenni, kortyolgatni és estefelé a kivilágított bazilika fényében fínom borok mellett kvaterkálni, térjenek be a Sólyom pincébe.A borozó 3 borvidék borait kínálja. Pécsi,villányi, tokaji.Kuriózum a Pécsi Cirfandli és a Tokaji Furmint. Nézz körül a város ezen területén is! Megéri a fáradtságot. Érezd jól magad!
iconBezár
x
x
Belépés
Belép mégsem
Új felhasználó
Regisztrálok »
menu
Új pontot ide Hol vagyok? Itt kezdj
Nagyít (+) Kicsinyít (-)
Térkép Műhold Hibrid
Teljes képernyő
Bezár

Az éppen látható térkép direkt linkje:

Küldd el barátaidnak mailben, ird be fórumokba!

Beillesztési kódja:

Épitsd be a térképet blogodba, weboldaladba!

Cimkére szűrt térkép:

Példa

Egy tag saját térképe:

Példa


Térkép Műhold Hibrid Felszín
     
Bezár
a.) Nyomj a térképre az egér jobb gombjával, ahová szeretnéd a pontot elhelyezni. Válaszd ki a menüből az "új pont ide" menüpontot.

b.) Vagy írd be a címet ide:
Tipp: Geokordinátát is megadhatsz Pl.:47.52,21.62