Mókusberci
Mókusberci
3882 napja regisztrált tag
Felvitt pontok : 6
Ismerősök : 0
Ismerősnek jelölöm Ajándék küldés Üzenet küldés

Települések


Új pont
11 éve

KLUDIdesign, Gellérthegy

KLUDI showroom és tervezői prezentációs tér, Bartók Béla út 20. | (1) 385-0034
icon

Új pont
11 éve

Városmajori Jézus Szíve Plébániatemplom, Budapest XII

Városmajori plébániatemplom története

A Budapest- Városmajori Római Katolikus Egyházközség Jézus Szíve plébániatemplom több elemből álló építészeti együttes a főváros XII. kerületében. Ennek elemei a Maros utca felől a következők: a harangtorony, a nagytemplom és a közösségi házként működő kistemplom. A három elemet a templom két oldalán egy-egy félköríves nyílású árkádsor köti össze. A több szakaszban épült együttes magyar művészet és különösen az egyházművészet kiemelkedő értéke. Az együttes építészekhez társult más alkotók révén jeles 20. századi alkotás, amelyet méltán nyilvánítottak műemlékké.

[További részletek a weblapon.]
icon

Új pont
11 éve

Szelektív hulladékgyűjtó pont, Budapest II

Hulladék, nem szemét!

Fehérüveg-gyűjő tartály (fehér)
A tiszta, kiöblített italos és egyéb, a háztartásban már feleslegessé vált színezetlen üvegeket - konzerves, parfümös stb. - dobhatjuk ide. Ha az üveget kimossák, megköszönjük! Ne dobjunk bele színes üveget (pl. zöld, barna üveget), tükröt, ablaküveget, villanykörtét, szemüveget, nagyítót, drótszövetes üveget, kerámiát, porcelánt, neoncsövet!


Színesüveg-gyűjtő tartály (zöld)
Dobhatunk bele színes (zöld, barna, sárga) italos, parfümös, konzerves üveget. Ha az üveget kimossák, megköszönjük! Ne dobjunk bele színezetlen, azaz fehér üveget, drótszövetes üveget, katedrálüveget, kerámiát, porcelánt. Sem a fehér- sem a színesüvegek közé ne dobjunk követ, és az üvegekről távolítsuk el a fém kupakokat!


Fémgyűjtő tartály (szürke)
Ez az edény a fém csomagolódobozok (üdítős, sörös, konzerves stb.) és a háztartási kis fémhulladékok (pl. evőeszközök stb.) gyűjtésére szolgál. A konzerves, kutya- illetve macska-eledeles dobozokat csak kimosva szabad beledobni!


Műanyaggyűjtő tartály (sárga)
Üdítős, ásványvizes PET-palackokat, kiöblített háztartási flakonokat és azok lecsavart kupakjait (samponos, habfürdős stb.), tejes, joghurtos poharat, margarinos dobozt (CSAK KIMOSVA), háztartásban előforduló tiszta fóliát (szatyrok, tasakok, csomagoló fóliák stb.) dobhatunk bele.
Ne dobjunk bele zsíros, olajos, háztartási vegyi anyaggal szennyezett (nem kimosott) flakont, élelmiszer-maradványt tartalmazó műanyagot, hungarocellt, CD-lemezt, magnó- és videokazettát, egyéb műanyagnak ítélt hulladékot (pl. nejlonharisnya), mert újrahasznosításuk jelenleg nem megoldott!


Papírhulladék-gyűjtő tartály (kék)
Ez a konténer újságok, folyóiratok, füzetek, könyvek, hullámpapír, csomagolópapír, kartondoboz gyűjtésére való. Az italos Tetra Pak-dobozokat üresen, kiöblítve dobhatjuk bele! A dobozokat nyomjuk, hajtsuk össze, hogy minél kevesebb helyet foglaljanak, ezáltal minél több papírhulladék férjen a tartályba. Kérjük higiéniás okokból ne dobjuk bele az élelmiszer- maradványokat és egyéb szennyeződéseket tartalmazó (pl. olaj, zsír, oldószer) papírokat, használt papír zsebkendőt, szalvétákat stb.
icon

Új pont
11 éve

Marczibányi Téri Művelődési Központ, Budapest II

Minden, ami egy művházba való.
icon

Új pont
11 éve

Super Sarok, Budapest II

Fonetikusan nem írom le. : )
icon

Új pont
11 éve

Fény utcai piac, Budapest II

Egy szuperjó piac, ahol a házivajtól kezdve a tepertőn és a házi diólekváron át a biokenyérig minden finomságot megvehetsz
iconBezár
x
x
Belépés
Belép mégsem
Új felhasználó
Regisztrálok »
menu
Új pontot ide Hol vagyok? Itt kezdj
Nagyít (+) Kicsinyít (-)
Térkép Műhold Hibrid
Teljes képernyő
Bezár

Az éppen látható térkép direkt linkje:

Küldd el barátaidnak mailben, ird be fórumokba!

Beillesztési kódja:

Épitsd be a térképet blogodba, weboldaladba!

Cimkére szűrt térkép:

Példa

Egy tag saját térképe:

Példa


Térkép Műhold Hibrid Felszín
     
Bezár
a.) Nyomj a térképre az egér jobb gombjával, ahová szeretnéd a pontot elhelyezni. Válaszd ki a menüből az "új pont ide" menüpontot.

b.) Vagy írd be a címet ide:
Tipp: Geokordinátát is megadhatsz Pl.:47.52,21.62