Új pont
7 éve

Műegyetem rakpart: megnyitották, Budapest V Dob utca 18.

Megnyitották a Műegyetem rakpartot a Szent Gellért térnél. Irányonként egy-egy sávon lehet közlekedni. A Petőfi hídnál is visszaállt az eredeti forgalmi rend.
icon

Új pont
7 éve

Váci utca: megnyitották, Budapest V

Az Erzsébet híd pesti hídfőjénél ismét le lehet jutni a Március 15. térre, így az Astoria irányából újra le lehet jutni a Pesti alsó rakpartra.
icon

Új pont
8 éve

Andor - Galvani utca: elkészült az útszélesítés, Budapest XI

Befejeződött a XI. kerületben az Andor utca - Galvani utca útvonalon az útszélesítés. Mindkét irányban két-két sávon lehet közlekedni. Új jelzőlámpás kereszteződéseket is kiépítettek - ne megszokásból vezessenek. A Galvani utcában a Budafoki út és a Szerémi út között is megváltozott a forgalmi rend. A Budafoki út felé kettő, a Szerémi út felé egy sávon lehet közlekedni. A Budafoki útnál szintén jelzőlámpás csomópontot építettek ki.
icon

Új pont
8 éve

M3: balesetveszély!, Budapest XIII

Az M3-as bevezető szakaszán a Rákospataknál új buszmegállót alakítottak ki a külső sávban.
icon

Új pont
8 éve

Nagykörút: új gyalogos átkelőhely, Budapest VIII.

A Nagykörút - Üllői út kereszteződésben átadták a gyalogátkelőhelyet. Így már a felszínen is át lehet kelni jelzőlámpával védett zebrán a gyalogosoknak.
icon

Új pont
8 éve

Baross utca: sétáló utca, Budapest XI

A Baross utca Szabó Ervin tér és Kálvin tér közötti szakaszát sétálóutcává alakítják át, ezért a Kálvin téren és környéken megváltozott a forgalmi rend. Az Üllői út kétirányú lett a Szabó Ervin tér és a Kálvin tér között. A Baross utcából a kétirányúsított Szabó Ervin téren és az Üllői úton át lehet eljutni a Kálvin térre. Az érintett BKV járatok megállóját ideiglenesen áthelyezték az Üllői útra a mozi elé. A 89-es trolibuszok nem közlekednek. (Klubrádió)

icon

Új pont
8 éve

Belváros Új Főutcája: Szabadság tér, Budapest V

A Szabadság tér déli részen az Október 6. utca zsákutca lesz, a Szabadság térre történő behajtási és az ott történő áthajtási lehetőség megszűnik (Klubrádió)
icon

Új pont
8 éve

Belváros Új Főutcája: Arany János utca, Budapest V

Az Arany János utca Október 6. utca és Akadémia utca közötti szakaszának forgalmi iránya megváltozik, ezentúl az Október 6. utca felől lesz egyirányú az Akadémia utca felé (Klubrádió)
icon

Új pont
8 éve

Belváros Új Főutcája: Arany János utca, Budapest V

Az Arany János utca – Október 6. utca kereszteződésében süllyedő oszlop kerül kihelyezésre, így az Arany János utca – Sas utca közötti szakaszon kizárólag a BKV járművei hajthatnak be (Klubrádió)
icon

Új pont
8 éve

Belváros Új Főutcája: Mérleg utca, Budapest V

A Mérleg utca Október 6. utca és Nádor utca közötti szakaszának forgalmi iránya megváltozik, ezentúl az Október 6. utca felől lesz egyirányú a Nádor utca felé (Klubrádió)
icon

Új pont
8 éve

Belváros Új Főutcája: Erzsébet tér, Budapest V

Az Erzsébet tér – Harmincad utca kereszteződésnél süllyedő oszlop kerül kihelyezésre, ezentúl a Bécsi utca felől a József Attila utca felé csak a BKV járművei haladhatnak át ezen a kereszteződésen. (Klubrádió)
icon

Új pont
8 éve

Belváros Új Főutcája: Ferenczy István utca, Budapest V

A Ferenczy István utca forgalmi iránya megváltozik, ezentúl a Magyar utca felől lesz egyirányú a Károlyi Mihály utca felé (Klubrádió)
icon

Új pont
8 éve

Belváros Új Főutcája: Magyar utca, Budapest V

A Magyar utca Henszlmann Imre utca és Kecskeméti utca közötti szakaszának forgalmi iránya megváltozik, ezentúl a Henszlmann utca felől lesz egyirányú a Kecskeméti utca felé, illetve egy rövid szakaszon (a Kecskeméti utca és a Korona Hotel Parkolóház között) kétirányú lesz (Klubrádió)
icon

Új pont
8 éve

Belváros Új Főutcája: Henszlmann utca, Budapest V

A Henszlmann Imre utca a Magyar utca felől megközelíthető, de zsákutca lesz (Klubrádió)
icon

Új pont
8 éve

Belváros Új Főutcája: Egyetem tér, Budapest V

A Kecskeméti utca – Egyetem tér kereszteződésben süllyedő oszlop kerül kihelyezésre, ezentúl csak a BKV járművei haladhatnak át ezen a kereszteződésen a Károlyi Mihály utca felé (Klubrádió)
icon

Új pont
8 éve

Belváros Új Főutcája: Bástya utca, Budapest V

A Bástya utca Kecskeméti utca és Királyi Pál utca közötti szakaszának forgalmi iránya megváltozik, ezentúl a Kecskeméti utca felől lesz a célforgalom számára egyirányú a Királyi Pál utca felé (Klubrádió)
icon

Új pont
8 éve

Belváros Új Főutcája: Papnövelde utca, Budapest V

A Papnövelde utca a Veres Pálné utca felől megközelíthető, de zsákutca lesz (Klubrádió)
icon

Új pont
8 éve

Belváros Új Főutcája: Veres Pálné utca - forgalmi rend változás, Budapest V

a Veres Pálné utca Irányi utca és Szerb utca közötti szakaszának forgalmi iránya megváltozik, ezentúl az Irányi utca felől lehet a Szerb utca felé haladni. (Klubrádió)
icon

Új pont
8 éve

Belváros Új Főutcája: Veres Pálné utca, Budapest V

A Veres Pálné utca Vámház körút és Szerb utca közötti szakaszán a Só utcáig kétirányú forgalom lesz, ezentúl tehát a Só utcából ki lehet kanyarodni a Veres Pálné utcára, majd onnan a Vámház körútra (a Szabadság híd felé tartó irányba) (Klubrádió)
icon

Új pont
9 éve

Ostrom utca: forgalmirend-változás!, Budapest I

Az I. kerületben az Ostrom utcában megváltozott a forgalmirend! A Szabó Ilonka és a Batthyány utca kereszteződésnél is a jobbkéz szabály van érvényben! (Klubrádió)
icon

Új pont
9 éve

Sirály utca: lezárták, Budapest XII

A XII. kerületben a Sirály utcát lezárták a Csörsz és a Jagelló út között. A lezárás miatt a Csörsz utcát kétirányúsították a Sirály utca és a Böszörményi út között.
icon

Új pont
9 éve

Vihar - Raktár utca: körforgalom, Budapest, Óbuda

Körforgalmi csomóponttá alakították át a III. kerületben a Vihar utca - Raktár utca kereszteződést. Ne megszokásból vezessenek.
icon

Új pont
9 éve

Vámház - Múzeum krt: kerékpársáv, Budapest VI

A Múzeum és a Vámház körúton mindkét irányban kerékpársávot alakítottak ki.
icon

Új pont
9 éve

Muskotály utca: egyirányúsították, Budapest I

A XI. kerületben a Muskotály utcát egyirányúsították a Fehérló utcától a BAH-csomópont felé!
icon

Új pont
9 éve

Bródy Sándor utca: Megváltozott a forgalmi rend!,

A Bródy Sándor utca egyirányúságát megfordították, így a Pollack Mihály tértől a Nagykörút felé lehet haladni!

icon

Új pont
10 éve

Gyömrői út - terelés, Budapest XIX

A Ferihegyi gyorsforgalmi úttal párhuzamos Gyömrői úton a befelé vezető oldalon az Alpár utcánál a benzinkút vonalában a buszok számára felhajtót építenek ki, emiatt sávelhúzással járható csak a két sáv.
icon

Új pont
10 éve

Kőbánya-Kispest: Lezárás építkezés miatt, Budapest XIX

A Kőbánya-Kispest metróállomásnál lévő buszvégállomást építkezés miatt a metró és a Ferihegyi repülőtérre vezető út közé, a korábbi P+R parkoló helyére helyezték át. Valamennyi autóbuszjárat innen indul és ide is érkezik. Az ideiglenes végállomást a Volánbusz járatai is használják. A Ferihegyi gyorsforgalmi út és a Lehel utca között egy új bekötőút épült, de ezt csak a BKV és az építési forgalom használhatja. A 93-as, 136E és 148-as autóbuszokra az új végállomáson lehet csak felszállni, amely a metróállomás peronjáról a megszokottal ellentétes irányban, a P+R parkoló irányába, a kis gyalogoshídon keresztül közelíthető meg. A Vak Bottyán utcát a Derkovits Gyula utca felől lezárták.

icon

Új pont
10 éve

Thököly út: Lezárva!, Budapest VII

A 4-es metró Baross téri állomásának építése miatt közművezeték felújítási munkálatok kezdődtek. Emiatt a Thököly utat lezárták a Dózsa György út és Baross tér közötti szakaszt. A befelé vezető oldalon csak a BKV járművei, kifelé a Baross tértől a BKV és a taxik közlekedhetnek csak.
A Thököly úton befelé haladók a Stefánia útnál bekanyarodhatnak balra, így az Ifjúság útja - Dózsa György út - Kerepesi út útvonalon tudják elérni a Baross teret. A Thököly úton a Dózsa György útnál CSAK jobbra, a Hősök tere felé lehet kanyarodni.
icon

Új pont
11 éve

Mosonyi utca: Lezárták!, Budapest VII

Építkezés miatt várhatóan jövő év közepéig lezárták a VIII. kerületben a Mosonyi utcát a Festetics utca és a Fiumei út között.
icon

Új pont
11 éve

Árpád fejedelem útja: Sebességkorlátozás!, Budapest, Óbuda

Az Árpád fejedelem útján a Zsigmond tér és az Árpád híd közötti szakaszon 22 óra és reggel 6 óra között 40 km/órás sebességkorlátozásra kell számítani.
iconBezár
x
x
Belépés
Belép mégsem
Új felhasználó
Regisztrálok »
menu
Új pontot ide Hol vagyok? Itt kezdj
Nagyít (+) Kicsinyít (-)
Térkép Műhold Hibrid
Teljes képernyő
Bezár

Az éppen látható térkép direkt linkje:

Küldd el barátaidnak mailben, ird be fórumokba!

Beillesztési kódja:

Épitsd be a térképet blogodba, weboldaladba!

Cimkére szűrt térkép:

Példa

Egy tag saját térképe:

Példa


Térkép Műhold Hibrid Felszín
     
Bezár
a.) Nyomj a térképre az egér jobb gombjával, ahová szeretnéd a pontot elhelyezni. Válaszd ki a menüből az "új pont ide" menüpontot.

b.) Vagy írd be a címet ide:
Tipp: Geokordinátát is megadhatsz Pl.:47.52,21.62