rrszalon
rrszalon
(Rubint Réka Szépségszalon)


Nyíregyháza

Arc és testkozmetika felsőfokon!

3352 napja regisztrált tag
Felvitt pontok : 1
Ismerősök : 0
Ismerősnek jelölöm Ajándék küldés Üzenet küldés
Cimkéim

Ilyen vagyok: arcfiatalítás, beauty, cellulit, gyanta, gyógymasszázs, masszőr, méregtelenítés, narancsbőr, szépség, szépségszalon, wellness,
Ebből élek: egészségmegőrzés, kozmetika, masszázs, mikrodermabrázió, szépségápolás-fokozás, tanácsadás,

Linkek

www.rubintrekaszalon.hu


Települések


Új pont
10 éve

Rubint Réka Szépségszalon, Nyíregyháza

"Minden, ami nő"

Társadalmunk egyik súlyos problémája a depresszió. A nők esetében ez gyakran abból a rossz közérzetből ered, amelynek oka, hogy elégedetlenek önmagukkal, nem csak külsejükben, hanem belsőleg sem találják a harmóniát. Gyakran mindez túlsúllyal és egészségtelen életmóddal párosul. Önbizalom nélkül nehezen megy az önmegvalósítás, kevésbé érzik sikeresnek magukat a párkapcsolatban, a családi életben, közösségben és a munkahelyen.

Feladatunk az, hogy segítsünk vendégeinknek megtalálni az utat az egészséges élethez, az ideális külsőhöz és a lelki harmóniához. Arc és testkezelésekkel, tanácsadással és rendezvényeinkkel segítséget nyújtunk az átalakuláshoz, ami elvezet egy teljesebb, boldogabb élethez.

S hogy miben különbözünk más szépségszalontól? Abban, hogy mi egy teljesen átfogó, komplett csomagot kínálunk számodra, hogy szebbek és jobbak legyenek a mindennapjad, hogy egészségesebb és kiegyensúlyozottabb életet élhess.

Sokszor csak egy kis lendület hiányzik ahhoz, hogy elindulj az egészséges úton. Ehhez adnak segítséget lelkileg a szalonokban dolgozó szakembereink. Légy egyszerre szuper feleleség (szerető), anya, és háziasszony!

Egészséges szépség kívül-belül

Kozmetika,masszázs,feszesítés,cellulitkezelés,tekercselés,luxus kezelések,aranyporos kezelés,Thalasso Spa,ajándékutalvány,Update termékek,Hyaluronsavas arcfeltöltés,táplálkozási tanácsadás.

Korzó Bevásárlóközpont B. épület 3. emelet
iconBezár
x
x
Belépés
Belép mégsem
Új felhasználó
Regisztrálok »
menu
Új pontot ide Hol vagyok? Itt kezdj
Nagyít (+) Kicsinyít (-)
Térkép Műhold Hibrid
Teljes képernyő
Bezár

Az éppen látható térkép direkt linkje:

Küldd el barátaidnak mailben, ird be fórumokba!

Beillesztési kódja:

Épitsd be a térképet blogodba, weboldaladba!

Cimkére szűrt térkép:

Példa

Egy tag saját térképe:

Példa


Térkép Műhold Hibrid Felszín
     
Bezár
a.) Nyomj a térképre az egér jobb gombjával, ahová szeretnéd a pontot elhelyezni. Válaszd ki a menüből az "új pont ide" menüpontot.

b.) Vagy írd be a címet ide:
Tipp: Geokordinátát is megadhatsz Pl.:47.52,21.62