Új pont
6 éve

Sóker Sóbarlang, 1061 Budapest, Ó utca 24

Hogyan működik a sóterápia sóbarlangban? A levegőben lévő mikronnyi sókristályrészecskék a tüdőbe jutva megtapadnak, majd feloldódnak és ezáltal elpusztítják a baktériumokat illetve az allergiát okozó anyagokat, és különböző káros mikroorganizmusokat semlegesítenek a hörgőkön. Így tud gyógyhatást kifejteni allergiás, asztmás betegségekben szenvedők számára. Baktériumokat pusztító hatása miatt pedig másfajta légúti megbetegedések kezelésére is megfelelő a sóbarlangban töltött idő.
icon

Új pont
6 éve

Arany Apartman, Hajdúszoboszló

Ha nyugodt, harmonikus üdülésre vágyik, akkor az Ön számára egy olyan szálláshely a megfelelő, ahol valóban relaxálhat, valóban kipihenheti magát, ahol nincs zsúfoltság, sokaság vagy pörgés. Hazánk határain belül is találhat ilyen helyet, Hajdúszoboszló apartmanjai közül például az Arany Apartman tökéletesesen alkalmas a nyugodt pihenésre, regenerálódásra.
icon

Új pont
6 éve

Lakásfelújítás, Budapest XIV

A lakásfelújítás sokszor idegeskedésekkel, bonyodalmakkal jár a házban lakók számára, pedig a projekt célja többek között pont a lakásban élő személyek közérzetének javítása. Cégünk segítségével most már nem csak a lakásfelújítás elvégzése után lehet nyugodtan, hanem közben is, ugyanis vállaljuk a lakás felújítását teljes kivitelezéssel és az azzal járó minden stresszel Ön helyett!. A lakásfelújítást természetesen figyelemmel követheti, hogy ily módon stresszmentesen legyen része Ön is a munkának.
icon

Új pont
6 éve

Limuzin bérlés, Székesfehérvár

Igazán exkluzív hatást és élményt nyújt, ha valaki limuzinnal érkezik egy rendezvényre. Akár esküvő, akár bármilyen más jeles esemény, vagy akár csak egy szimpla buli hangulatát feldobja egy limuzin megjelenése. Már nem csak a fővárosiak kiváltsága például egy limuzinos esküvő, a Hádész Limónak köszönhetően már a vidékieknek is van lehetőségük limuzin bérlésre.
icon

Új pont
6 éve

Balla Kertépítés, Budapest XVII

Szeretne végre valamilyen kreatív, felüdítő és szép látvánnyal szembesülni nap, mint nap? Remek lehetőség erre az, hogy megépítteti álmai kertjét otthona köré. Ha kreatív, modern elképzelései vannak, akkor mindenképpen kreatív, fiatal csapatra érdemes a kertépítést bízni. Pont ilyen team Balla Dávid és csapata, akik nem csak kitanulták a szakmát, de a kreativitásukat lelkesen latba vetve dolgoznak a megrendelő igényein.
iconBezár
x
x
Belépés
Belép mégsem
Új felhasználó
Regisztrálok »
menu
Új pontot ide Hol vagyok? Itt kezdj
Nagyít (+) Kicsinyít (-)
Térkép Műhold Hibrid
Teljes képernyő
Bezár

Az éppen látható térkép direkt linkje:

Küldd el barátaidnak mailben, ird be fórumokba!

Beillesztési kódja:

Épitsd be a térképet blogodba, weboldaladba!

Cimkére szűrt térkép:

Példa

Egy tag saját térképe:

Példa


Térkép Műhold Hibrid Felszín
     
Bezár
a.) Nyomj a térképre az egér jobb gombjával, ahová szeretnéd a pontot elhelyezni. Válaszd ki a menüből az "új pont ide" menüpontot.

b.) Vagy írd be a címet ide:
Tipp: Geokordinátát is megadhatsz Pl.:47.52,21.62