hp toner

A HP toner egy új technológia vívmánya

A technológai fejlődésével rendre jelennek meg az új típusú termékek, amelyek mind kínálnak valami pluszt. Itt van máris a HP toner, amiről elmondható, hogy a tintapatronok egy továbbfejlesztett változata. Abban különbözik a folyékony tárástól, hogy por alapú. Ezt úgy sikerült létrehozni, hogy a színanyagot, műanyag szemcsékkel keverték össze. Jó kérdés, hogy miként lesz ebből végül is egy tinta? Erre a választ a lézernyomtató működése adja meg.

A HP toner apró szemcséit magas hőfokon megolvasztja a készülék, így a por beleivódik a papír szövetébe. Ezzel az eljárással elkerülhetők a kenődéssel járó esetleges hibák, valamint a tinta sem tud beszáradni, így sokkal tovább kitart és nem kell adott rendszerességgel használatba venni.

A HP toner jó befektetésnek számít

Már az eddig leírtak is egyértelműen bizonyítják, miszerint a HP toner kiváló választás, de itt van még az ár-érték aránya. Egyetlen tárolóban akár több ezer lapra elegendő színanyag található. Ilyen helyzetben viszont a költségek könnyen megtérülnek. Bár tovább tart a legtöbb HP toner, mint a patronok, de ettől azokat még rendszeresen cserélni kell. Egy vállalkozás esetén az adminisztráció könnyen igényelhet már heti szinten új tonereket, ezért kell a biztos hely, ahonnan a rendelés megoldható akár nagyobb számban, széles kínálatból.

Az onlinetoner.hu weboldalon utángyártott és eredeti HP toner felhozatal ugyanúgy vásárolható. Legyen az színes vagy fekete, mindegyik opció elérhető. Amennyiben pedig nem tudná, melyik típusra van szüksége, akkor a tonerkeresőbe beírva a nyomtató típusszámát, azonnal megkapj a választ.