Ajándékvásárlás az olajwebshop.hu-ról

Minden eddiginél jobban érdeklődöm a nyelvtanulás iránt. Bár középiskolában angolt és németet tanultam, a japán mindig is nagyon érdekelt, így nagyon örültem, amikor meghirdették az egyetemen, és fel tudtam venni. Nem mondom, hogy nem az egyik legnehezebb nyelv, amit valaha tanultam, de ha már az egyiket anyanyelvi szinten űzöm, úgy gondoltam, a másik sem jelenthet olyan nagy problémát – igen, a magyar is a toplistán van, a külföldi barátaim ezzel mélységesen egyetértenek -. Nos, ezt a részét azért nem gondoltam át eléggé a dolgoknak… Nem voltam felkészülve, mi vár rám, de azért a lelkesedésemből közel sem veszítettem, csak a vizsgától kezdtem félni kicsit. Aztán igazából kiderült, hogy kár volt ennyire ráparáznom, mert én voltam az egyik, akinek a legjobban sikerült a csoportból. De mégis, amikor gondolatban másokhoz hasonlítom magam, valamiért mindig azt gondolom, hogy majd én leszek az egyik legrosszabb… Lehet, hogy nem csak a nyelvekkel kéne foglalkoznom, hanem “befizethetnék” valami önismerettel kapcsolatos kurzusra is? Nos, majd meglátjuk, hogy a következő félévben mik lesznek a lehetőségek! Már azon is gondolkoztam, hogyan tudnám majd szinten tartani a japántudásomat, vagy minimálisan fejleszteni, ha mellette azért más választható kurzusokat is szeretnék felvenni… De ez a jövő zenéje, inkább még próbálok nem aggódni ilyen dolgokon! Mindenesetre az eddig elsajátított tudásnak nagyon örülök, és ki tudom mondani, hogy tök büszke vagyok magamra!

 

Ha a motorolaj jelölés pár héttel ezelőtt jön fel, akkor semmit nem tudtam volna a témához hozzászólni. Azóta viszont felfedeztem az olajwebshop.hu oldalt, és már nem csak hogy némi alapfogalmam van a dolgokról, hanem egészen kiműveltem magam a témával kapcsolatosan! No de talán az is fontos lehet, hogy mitől van ez a hirtelen élénk érdeklődés… Nem másért, minthogy apukámat meglephessem valami olyan dologgal, amire nem is számít. Az autójára ugyanis nagyon érzékeny, mindig szívesen költ rá, viszont anyukám megsúgta, hogy idén talán örülne valami ezzel kapcsolatos ajándéknak… Először vonakodtam, hogy ugyan mit vegyek, ezek nem tipikusan ajándékba szánt dolgok (legalábbis a mi családunkban egészen idáig), meg hogy néz ki majd szépen becsomagolva. Aztán rájöttem, hogy ebből a webshopból tök kényelmesen tudom házhoz rendelni a dolgokat, és még segítenek is a választásban – mármint telefonon is biztosan, de én most magára az informatív weboldalra gondoltam ezalatt. Szóval a motorolaj jelölés az elsők között volt, aminek utánanéztem az olajwebshop.hu-n, hogy mégis mi fán terem, de aztán sokkal több izgalmas dologra bukkantam, mint amire valaha számítottam. A részemre oktatóvideónak is beillő felvételek pedig csak még inkább segítettek az eligazodásban, nem csak a motorolaj jelöléssel kapcsolatban, hanem például a gyertya kiválasztásához is található ilyen formában segédlet.

 

Azt nem szeretném elárulni, hogy végül mivel lepem meg édesapámat, de annyit azért elmondok, hogy végül teljesen “ajándék-szerű” ajándékkal sikerült előrukkolnom meglepetés gyanánt. Ugyanis nem csak olajok, vagy ápoláshoz, karbantartáshoz szükséges szerek és eszközök találhatók meg a webshopban, hanem elsősegély felszerelés, egyéb biztonsági eszközök, vontatókötelek, ponyvák… Szóval jó sok minden. Annyit mondok még, hogy az ülésbőr ápoló szett volt az egyik kedvencem…

 

Nagyon kis szuper webshop ez, és a kicsi nem annak szól, hogy kevés terméket forgalmaznának, ugyanis pont az ellenkezője igaz: rengeteg dolog van náluk készleten, de a jól kialakított felületnek hála roppant könnyű eligazodni a keresővel, a főmenükben és az almenükben is, szóval gond egy szál se. Ha valaha is szükséged lenne ilyen jellegű autós termékekre, melegen ajánlom számodra az olajwebshop.hu-t! Nekem nagyon pozitív csalódás volt – magamban és a felületben is -, hogy nulla “előképzettséggel” ilyen jól el tudtam igazodni az oldalon. Ha apu megkapja az ajándékat, remélem, hogy nagyon fog örülni. Aztán pedig elmondom neki, hogy van egy ilyen jó kis oldal, ha még nem ismerné. De még az egyik boltba is szívesen elmegyek vele, ha szeretné, Budapesten ugyanis több üzlete is van az online is jelen lévő cégnek.

 

Ha akarnám, se tudnám összefoglalni és átadni, hogy teljes egészében mit is tud nyújtani itt a vásárlás, miben különleges, és mennyi olyan termék van, amit egyébként nehezen tudsz egyetlen helyről beszerezni, de szerintem már ez a kis betekintés is segíthetett valamennyire abban, hogy el tudjátok képzelni a dolgokat, legalábbis remélem! De ha felcsigáztalak titeket, mégis az lesz a legjobb, ha a saját szemetekkel győződtök meg a webshop milyenségéről. Én bízom benne, hogy nagy örömöt tudok szerezni az ajándékkal, és innentől akkor biztosak lehettek abban, hogy visszatérő vásárlója leszek a helynek. Szuper ajándékokra fel!