fa kirakó

Fa kirakó kicsiknek és nagyoknak

A hazai játékpiacon egyre több a természetes alapanyagból készült termék, amit egy kisgyermek biztonságosan használhat, miközben elszórakozik vele, észrevétlenül ügyesedik a mozgása, fejlődik a megfigyelő képessége és a kreativitása. Ilyen játék a hagyományosabb és újabb változatban is kapható fa kirakó, amiből az okosjatek.hu internetes áruházban gazdag kínálat vár a vásárlókra.

A felhozatalban minden korosztálynak megtalálhatjuk az ideális ajándékot, a legkisebbeknek ajánlott, tekerhető állatos kocka puzzle és hangot is kiadó formaillesztőtől kezdve, a kiscsoportos óvodásoknak való kirakósokon át, a nagyobbaknak szóló oktatójátékokig. Ez utóbbi termékkategóriába tartozik például az emberi test felépítésével, a legfontosabb testrészekkel, valamint a belső szervek elhelyezkedésével megismertető fa kirakó is, aminél hasznosabb játékszettet el sem képzelhetünk egy kisiskolásnak. A pedagógiai célzatú termékek között szerepel az óra számlapjának leolvasására tanító párosító játék, ami már az óvodás korosztályt is lekötheti. De ne gondoljuk, hogy egy fa kirakó kizárólag a gyermektársaságokban lehet a nagyszerű szórakozás eszköze!

A honlapról megrendelhető, tetriszelemekre épülő Katamino Family nevű társasjáték a család felnőtt tagjait is lenyűgözi, így könnyen meglehet, hogy a lurkók a szülőkkel és nagyszülőkkel küzdenek majd meg egy-egy fordulóban a győzelemért. A különleges szépségű, élénk színek és szabálytalan formák találkoztatásából született fa kirakók pedig azon egyszemélyes játékok gyöngyszemei, amelyek a felnőtt korosztálynak is igazi kihívást és feltöltődést jelentenek.