gumiabroncs

Kipróbálta már ezt a gumiabroncs keresőt?

gumidirekt.hu weboldalán található keresővel sok időt spórolhat magának! Termékcsoport, méret és gyártó szerint lehet kereséseket végezni a webáruházban. Személygépjárművekre, kisteherautókra, négyévszakos és defekttűrő abroncsokra tudunk rákeresni a termékkategória alapján. Jelenleg 25 gyártó abroncsai közül válogathatunk a széles termékpalettából. Minél több feltételt állítunk be a keresőbe annál pontosabb találatot fog nekünk kiadni a kereső rendszer. Az oldalon egy váltóméret kalkulátort is találhatunk, amelynél az eredeti abroncs méretét kell megadnunk és azt, hogy milyen keréktárcsára keresünk éppen váltóméretet. Ha minden adatot megadtunk akkor csak a Keresőre kell nyomnunk és máris listázza a rendszer a találatokat. Ha kiválasztjuk a méretet és a Keresés gombra kattintunk, akkor a webáruház készletét azonnal láthatjuk.

Azok az ügyfelek, akik feliratkoznak a Hírlevélküldésre azonnal igénybe vehetik az Akciófigyelő szolgáltatást is. A figyelő szolgáltatásnak hála mindenkinél gyorsabban értesülhetünk az éppen aktuális akciókról. Minden esetben csak azokról a termékekről érkezik akciófigyelés, amelyekre konkrétan fel is iratkozunk, így elkerülhetővé válik, hogy tömegesen kapjunk visszajelzéseket az éppen aktuális akciókról. Ez az akciófigyelés összesen 1 hónapig él és érdemes 3-4 termékre feliratkozni.

 

Lassan itt van az abroncsok cseréjének ideje. Érdemes a tavalyi abroncsokat ellenőrizni és ha azt látjuk, hogy azokat ebben az évben már nem tudjuk használni rendeljük meg az új szettet. A gumidirekttől érdemes szettben rendelni, hiszen ebben az esetben teljesen ingyen házhoz is szállítják azokat. Ha képesek vagyunk otthon felszerelni az új abroncsokat, akkor nagyon gyorsan meg tudjuk oldani mi magunk is ezt a problémát. Jelenleg is több akciós termék található meg a webáruházban, így érdemes a napokban körülnézni a kínálatban. A Debica Passio 135/80R12-es abroncsot már 10 000 Forint környékén megvásárolhatjuk. 4 abroncs vásárlása esetén 40 000 Forint környékén szert tehetünk a vadonatúj nyári abroncs szettre. A Hankook termékei közül a Lauffen abroncsokat is megfizethető áron kínálják 11 190 Forintér. Ezekre is érdemes odafigyelni.