valódi ásvány fülbevaló

Magnetit valódi ásvány fülbevaló

A magnetit ásvány mágnessége révén serkenti a sejtképződést és erőt ad a daganatos megbetegedések esetén is. Jótékonyan hat az ínszalagokra, gerincproblémákra, ízületi problémákra, csonttörésekre és a reumára.

A magnetit valódi ásvány fülbevaló képes szabályozni a hormonháztartást és serkenteni az agyalapi mirigy működését. Úgy tartják, hogy erős földelő kő, ha kell, energiával tölti fel a rosszul működő szerveket, viszont, a túltöltődött szerveket megnyugtatja. A magnetit valódi ásvány fülbevaló egyszerre vonz és taszít, energiával tölt fel és nyugtat. Vannak időszakok, amikor a szervezet mindent megtesz annak érdekében, hogy meggyógyítsa önmagát, s ilyenkor egy meridián túltöltődhet energiával.

A magnetit viszont a negatív töltésével megnyugtatja a túlzottan aktív szervet vagy meridiánt. Ha viszont alulműködik, aktiválja a pozitív töltésével. Mivel a magnetit mágneses, vonzza a szerelmet, az elkötelezettséget és a lojalitást, továbbá javítja a szellemi befogadóképességet.

A magnetit ásványból készült valódi ásvány fülbevaló pszichológiai hatással is rendelkezik. Használhatjuk olyan negatív érzelmek csillapítására, mint a félelem, a harag, a bánat és a túlzott ragaszkodás, viszont olyan pozitív tulajdonságokkal lát el, mint az állhatatosság és a kitartás. Megmutatja, miként szabadulhatunk az ártó helyzetekből, és erősíti az objektivitást. Belső stabilitást nyújtva egyensúlyt teremt az értelem és az érzelmek között. Segít, hogy új célokat tűzzünk ki és azokat szem előtt tartva el is érjük őket. Ajánlott gyógyítóknak a használata, mivel kiegyensúlyozza az energiaáramlást a szervezetben.