Mi az éttermek titka?

Ha jobban belegondolunk, egy átlagos 3-4 fős család mindennapi étkezését is igen nehéz éveken át megoldani, megszervezni. Egy egész életről pedig ne is beszéljünk…

No, de! Mi a helyzet, ha egyszerre 50 ember ebédjéről van szó? És ha több 100-éról?

Ki képes ezt úgy koordinálni, hogy közben ne ejtsen hibát?

Senki! Éppen ezért alkotnak meg egy éttermi szoftvert, ami mindet megcsinálja az éttermi dolgozók, diszpécserek és pincérek helyett.

Senkitől se várható el, hogy a nap 24 órájában tettre készen, frissen álljon és tökéletesen elvégezze  a munkáját, főleg, ha ekkora horderejű dologról van szó. A számítógépek korában szerencsére már fordulhatunk segítségért egy online éttermi rendszer formájába, ami mindent észben és kézben tart.

Az éttermi szoftvert egyik nagy előnye, hogy sosem fárad el és sosem téved. Vagyis a rendeléseket pontosan felveszi, továbbítja a konyhai munkatársak felé és ha kész az étel, jelez a  pincéreknek a szervírozás aktualitásáról. Ugyanez a helyzet a kiszállításra kért ételek kapcsán is, csak ott a pincér helyett a futárhoz jut az étel, aki mihamarabb kézbesíti azt a megrendelő felé.

Sőt, online éttermi rendszer még azok segítségére is van, akik helyileg nem az étteremben tartózkodnak, mégis kíváncsiak valamire az étterem rendeléseivel, alapanyag készletével vagy profitjával kapcsolatban. Például, ha a tulajdonos szeretne informálódni ezek valamelyikéről, csupán beüti a  felhasználónevet és jelszót a online éttermi rendszer webes felületére és „Szezám tárulj!”, minden kívánt adat a rendelkezésére áll.