Mi fán terem a jó szerelő a fővárosban?

Én ugyan nem gondoltam volna, de a legutóbbi lakógyűlésen az én javaslatom vált be. Ez engem büszkeséggel töltött el, bár az érdem oroszlán része nem engem illet. A lényeg az, hogy ezeken a lakógyűléseken aligha lehet bármit is normálisan megbeszélni. Legalábbis a miénkén. Rengeteg ideig folynak a veszekedések bizonyos helyzetekről, és egy végeláthatatlan időtöltésként készülök rá fel mindig.

Főleg a legutóbbi alkalomra, amikor is egy elég égető problémát kellett sürgősen megbeszélni: ki az a megbízható víz-gáz-fűtésszerelő Budapest környékén, aki hajlandó kijönni probléma esetén? Márpedig nálunk már nem egy probléma állt fenn, amik kezelhetetlennek kezdtek látszani. Én ismertem a vizgazfutesszerelo24.hu szolgáltatását, így végre a sarkamra álltam, és igyekeztem határozottan hamar pontot tenni az ügy végére. A lényeg egy volt, meg kellett győznöm mindenkit, hogy bennük bizony megbízhatnak.

Mikor még a szüleimmel laktam, minden probléma esetén hozzájuk fordultunk. Egyrészt ők a sürgős eseteket sem veszik félvállról. Ha a helyzet megkívánja, akár egy órán belül kiérkeznek a helyszínre, és elhárítják a problémát. Nekik emellett 0-24-es ügyfélszolgálatuk van, így bármi, bármikor történjék, valaki biztosan válaszolni fog az éjjel történő hívásokra is. Ami még általánosságban elmondható róluk, az az, hogy nagy munkatapasztalattal rendelkeznek, több mint 32 éve űzik a szakmát. Csak olyan mesterekre számíthatunk tőlük, akik a legjobb víz-gáz-fűtésszerelők Budapest területén és egész Pest megyében is. Náluk nem fordul elő hanyag munka, hiszen kizárólag olyan embereket alkalmaznak, akiknek valóban megvan a szükséges képesítésük és tapasztalatuk ahhoz, hogy határozottsággal kezeljék a problémákat. Sosem volt még példa arra, hogy valaki ne tudott volna kezelni bármilyen felmerülő hibát. Jellemzően sokszor megvillantják elméleti tudásukat is, hiszen itt a legtöbb esetben nem elég ismerni az alkatrészeket, a fizika törvényeivel is tisztában kell lenni.

Kihangsúlyoztam azt is, hogy garanciát vállalnak az elvégzett munkájukra. Ez azért fontos pont, mert ezzel azt is elárulják magukról, hogy első alkalommal, a teljesség hiánya nélkül elvégzik a szükséges munkálatokat, így ők sem jönnek vissza ingyen dolgozni. Másrészt, igyekeznek megbízhatóak maradni az ügyfeleik számára, amin tapasztalatok alapján sosem esett még csorba. A következővel már tudtam, hogy hatalmas plusz pontot fog szerezni a javaslatom: számlát adnak az elvégzett munkáról. Ezeket a számlákat mindig kiállítják, és bármelyik biztosítónál fogadják őket, ha olyan kárról van szó.

Ezek után megkívánta a helyzet, hogy példákat is hozzak, hiszen úgy az igazán hiteles. Először a vízszereléssel osztottam meg az egyik legemlékezetesebb esetet. A mosogatónk már elég rossz állapotban volt. Akkoriban csak műanyag mosogatóra tellett, de sajnos elkezdett kilyukadni. A másik nagyobb probléma viszont régebb óta fennállt. A mosogatónk nem volt megfelelően rögzítve, ezért a bútorzat elkezdett teljesen felázni alatta. Ekkor fordultunk a vizgazfutesszerelo24.hu munkatársaihoz. Miután elpanaszoltuk a helyzetet, ők úgy gondolták, hogy a lehető legjobb a kicserélése lenne. Ezzel egyetértettünk, és rájuk bíztuk a mosogató cseréjét. Számukra ez rutinmunka, rengeteg éve foglalkoznak ezzel, és az ragadt meg, ahogy dolgoznak: mintha a mosogatócsere lenne a világ legtermészetesebb dolga. Azóta is, a mosogatónk normálisan szigetelt, nem csöpög, nem szivárog. Természetesen minden máshoz is értenek, legyen szó csatornákról, kádakról, WC-kről…

A másik példát a gázbojlerünkről hoztam. Igazából itt jött el az a pillanat, amikor rájuk váltottuk le az előző gázszerelőnket. A vizgazfutesszerelo.hu munkatársai egyszerűen sokkal megbízhatóbbak, precízebbek és tisztábban is dolgoznak. Először tapasztaltuk azt, hogy a készülékünk kisebb hatékonysággal dolgozik, mint azelőtt, ezért kerestük fel őket. A folyamat során szerettek volna arról meggyőződni, hogy biztosan tisztában vagyunk-e a készülékünk típusával kapcsolatban, hiszen ez egy olyan sarkalatos pont, mely nagy mértékben meg tudja gyorsítani a javítást. Ha pontosan tudják, mi a baj és mivel, fel tudnak ők is készülni a megoldásra. Nekünk ez szerencsére nem volt akadály, de mindenképpen egy jó tanács. Csak azt tudom elmondani, amit az előbb: mintha egész életükben értettek volna hozzá. Azt tanácsolták, hogy rendszeresebben tartsuk karban a bojlert, mert ezzel meg tudjuk hosszabbítani az életkorát. Ehhez pedig figyelmeztettek, hogy sose otthoni eszközökkel, szaktudás nélkül fogjunk hozzá. Nem vették félvállról a munkájukat, és nem hagyták ránk a jövő gondjait-bajait sem.

Ezekkel a szavakkal sikerült meggyőznöm mindenkit, hogy ők lesznek a megfelelő választás. Ha van jó (ha nem a legjobb) víz-gáz-fűtésszerelő Budapest környékén… az tuti a vizgazfutesszerelo24.hu!