műanyag ablakok

Mik a legfontosabb szempontok a betörésbiztos műanyag ablakoknál?

Mindenkinek nagyon fontos az, hogy saját háza, lakása biztonságos legyen. Nem csak akkor akarunk nyugodtak lenni, mikor otthon vagyunk, hogy nem tudnak betörni hozzánk, hanem akkor is, amikor el kell hagynunk az ingatlanunkat. Többféle módszer is létezik arra, hogyan lehet a lehető legbiztonságosabbá tenni egy házat. Lehet venni már nagyon is jól funkcionáló riasztórendszereket, de sokszor az is elég hatásos lehet, ha egy olyan házőrző kutyát szerzünk be, aki mindig jelez, amikor idegen akar hozzánk bejönni. A kamerák felszereltetése is elrettentő lehet egy besurranni vágyónak, legyen az valódi, vagy épp ál kamera, mégis meggondolhatja majd mindenki kétszer is, hogy ide érdemes-e bemenni.

 

Nem szabad azonban elfeledkezni az ingatlanok leggyengébb pontjairól sem, a nyílászárókról, így aki igazán biztonságba akarja tudni a családját, és értékeit a házon belül, annak érdemes olyan ablakokba befektetni, melyek betörésbiztosnak számítanak. Ez leginkább a kertesházak esetben lehet lényeges, hiszen ezeknél a típusú otthonoknál tekintők könnyű bejutási pontnak az ablakok, a panelok esetében értelemszerűen ettől nem kell félni. Több dologtól is függ, hogy egy műanyag ablak valóban betörésbiztosnak nevezhető. Ahogy azt az elnevezésükből lehet következtetni, az ilyen nyílászárók sokkal nagyobb védelmet tudnak garantálni az otthonoknak, mint a hagyományos ablakok. Annak ellenére, hogy természetesen 100%-os védelmet nem lehet tőlük elvárni, mégis jelentősen megnehezítheti a betörők dolgát, így arra is meg van az esély, hogy gyorsan fel is adják az akciójukat.

 

A linkelt oldalon egy olyan nyílászárókat forgalmazó szaküzem oldalát fogják találni, ahogy a kiváló minőségű VEKA ablakprofilokról tudhatnak majd meg többet. Az mellett, hogy ezek a nyílászárók remek hő-, és hangszigetelő technológiával rendelkeznek, arra is nagy hangsúlyt fektettek a gyártás során, hogy biztonságosak is legyenek. A VEKA ablakok olyan speciális vasalatokkal, üvegekkel, és kilincsekkel vannak ellátva, melyek betörés esetén kimondottan nagy védelmet nyújthatnak az ingatlanoknak. Nem csak akkor érdemes tehát nyílászárók cseréjén gondolkodni, ha már nem tartják megfelelően a meleget odabent, de akkor is, ha egy biztonságosabb otthon szeretnénk maguknak.

 

Azzal biztos mindenki tisztába van, hogy manapság nem nevezhető egy olcsó dolognak egy ház, vagy lakás teljes nyílászáró cseréje. A VEKA ablakprofilokra azonban egy olyan befektetésként is lehet tekinteni, amelyek hosszútávon az önök kényelmét szolgálják, és még az ingatlanuk értékén is növelni tudnak. Amennyiben szeretnék személyesen is megtekinteni ezeket a nyílászárókat, azt megtehetik a bemutatótermeikben, és a viszonteladó partnereiknél. Hol tudják ezt megtenni? Látogassanak el az oldalukra, és az ott megtalálható térképen megtudják majd nézni, hol van az önök lakhelyéhez legközelebb eső ilyen pont!