Nem kell kimozdulnunk a téli hidegbe, ha pólót akarunk nyomtatni

Ha az utóbbi évek során megkérdeztetek volna arról, hogy melyik évszakot szeretem a legkevésbé, akkor biztos azt mondtam volna, hogy a telet. Erre több indokom is volt, de a legfőbb egyértelműen a bezártság és a sivárság volt. Mindig nézegettem a kopár fákat és elképzeltem, hogy majd milyen szép lesz, ha egyszer újra eljön a tavasz. A mostani tél azonban egészen más élményt adott.

A tavalyi nyáron már csak azért imádkoztam, hogy végre hűljön le az idő, mert nem voltam képes gondolkozni. Az ősz is sokáig meglepően meleg volt, úgyhogy a várakozás tényleg szinte vallásos lett. Attól tartottam, hogy ha majd tényleg beköszönt a tél, hamar el fogom felejteni, hogy mennyire vártam rá. Szerencsére azonban nem ez történt és úgy érzem, hogy ez a tél a gondolkozás és az alkotás időszaka lesz.

Meg persze az ajándékozás sem maradhat el és erre a karácsonyra szerettem volna valami különlegessel meglepni a barátaim. Ekkor jött fel a pólónyomtatás ötlete. Viszont ki nem állhatom azokat a boltokat, amiket a plázában lehet találni. Úgyhogy helyette felmentem az internetre és a pólónyomtatás kapcsán nemsokára meg is találtam a LolMarkt oldalát. Hihetetlen, hogy már mennyi mindent el lehet érni online és ráadásul sokkal kényelmesebb egy ilyen helyen elvégezni a vásárlást.

A LolMarkt már azzal meg fog győzni minket, hogy miként néz ki a felülete. Nincsen mellébeszélés, azonnal különböző póló designokkal fogad majd, ha hozzájuk látogatunk. Így rögtön gyűjthetünk is pár ötletet és körülbelül fel tudjuk mérni, hogy milyen lehetőségeink vannak, ha a LolMarkt szolgáltatását vesszük igénybe. A választék hatalmas és könnyen el is lehetne veszni benne, ha a LolMarkt nem segítene meg minket a kategóriák rendszerével. Számomra ez az egyik legjobb része az oldalnak, mert nem számít, hogy milyen témában érdekel minket a pólónyomtatás, biztos találni fogunk egy ennek megfelelő részleget.

Kiválasztottam én is az adott személyhez illő megnevezést és elkezdtem böngészni a pólókat. Használhatunk még szűrőket és rendezési elveket, ha pedig pontosan tudjuk, hogy milyen pólót szeretnénk, akkor beírhatjuk a megnevezését is. A designok egyébként nagyon viccesek és a pólók közül több valamilyen popkulturális utalást is tartalmaz. Szerintem mindenkinek megvannak a maga kedvenc sorozatai és filmjei, ha pedig ajándékba kapunk egy olyan pólót, ami ezekhez kapcsolódik, rögtön azt fogjuk érezni, hogy az adott személy ismer minket.

A pólókat emellett még jobban személyre lehet szabni. Erre több lehetőségünk is van. A legfontosabb persze az, hogy bármilyen méretet ki lehet választani. Nem kell tehát amiatt aggódni, hogy mondjuk csak „S-es” maradt a boltban. De még több színben is kaphatók a pólók, úgyhogy az általunk vett ajándék biztosan egyedi lesz. Ha attól félnénk, hogy esetleg valami hiba csúszna a számításunkba, akkor még 365 napos garanciát is igényelhetünk. Ennek segítségével pedig biztosan nem lesz kidobott a pólóra költött pénz.

A rendelés egyébként nagyon egyszerű és nem vesz igénybe többet pár percnél. Helyezzük a kosárba azt a pólót, ami megtetszett, majd adjuk meg a szállítási adatainkat. Ezt követően már csak a fizetési módot kell kiválasztani és meg is kezdődött ekkora a pólónyomtatás. A termék pár napon belül megérkezik, úgyhogy nem kell attól félnünk, hogy lekésnénk az adott ünnepet.